MAC twig beginHet verzamelen van lipstick (en make-up in het algemeen) begint een hele verslaving te worden. Ik breid mijn stash graag uit met mooie lipsticks. Op de blog van Lotte won ik een cadeaukaart van Douglas, dus ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe lipstick van MAC. Compleet tegen mijn verwachting in liep ik met Twig naar buiten. Vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind. Kijk je mee? 🙂

Verpakking

MAC TwigMAC Twig bovenkantZoals we gewend zijn: de lipstick zit in een matzwart doosje met witte letters. Ik blijf ze mooi vinden en stiekem gooi ik ze ook nooit weg. Op de bovenkant staat de naam van de lipstick. Twig ging als mijn 5e MAC lipstick mee naar huis.

MAC lipstick doosjeMAC Twig hulsDe lipstick zelf zit in een kogelvormige huls met een subtiele glitter erin. Ook deze vind ik erg mooi! Ik vind ze zo leuk in mijn lipstickbakje staan. De huls is stevig en sluit makkelijk. Geen verdwaalde doppen in je tas of toilettas dus!

Kleur & Swatch

MAC twig MAC Twig lipstickWaarom is de kleur van lipstick zo lastig te fotograferen? De kleur komt hier helaas een beetje rood over, maar hij is toch echt bruinroze. De kleur is iets donkerder dan een nude kleur, wat hem perfect maakt voor de herfst (en alle andere seizoenen!).
MAC twig swatchOp de swatch komt de kleur al beter over. Hier zie je duidelijker de bruinroze kleur. Twig heeft een satin finish en is dus semi-mat en zit comfortabel op de lipjes. Ben benieuwd!

MAC twig lipswatch MAC twig lookTada! Hier komt de kleur nóg wat beter over. Nog steeds is hij niet perfect zoals in het echt. Ik moest in de winkel wennen toen ik hem had opgedaan. De kleur was donkerder roze/bruin dan ik dacht. Maar eerlijk: ik heb hem de afgelopen week bijna elke dag gedragen! Hij past bij alle looks doordat hij zo neutraal is, het pigment is dik in orde, hij zit onwijs comfortabel op je lippen én hij blijft zo’n 3 tot 4 uurtjes zitten! Jullie kunnen vast wel raden dat ik fan ben?

Conclusie

MAC twig bovenafMAC twig lippiesMoet ik verder nog wat zeggen? Eigenlijk alleen dat jullie deze lipstick écht eens moeten proberen! Hij is zo onwijs mooi, blijft goed zitten en tsja, kan gewoon overal bij. Als deze ooit op gaat, dan koop ik hem zeker weten opnieuw. Pretty! <3

MAC Twig is verkrijgbaar bij de MAC Pro Stores, MAC counters in Bijenkorf en Douglas en online voor 19,50. Ik zeg doen!

Heb jij Twig?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)