MAC Mehr

Hoi allemaal. Het is alweer even geleden dat ik een MAC lipstick reviewde op Life of Joyce. Ik had er dan ook al een hele tijd geen meer gekocht. Totdat de beste vriendin van mama naar MAC ging met haar werk. Ik vroeg haar of ze MAC Mehr voor me wilde proberen te scoren – and she did! Ondanks dat er al veel reviews op het internet te vinden zijn, wil ik vandaag toch nog mijn mening over de lipstick met jullie delen. Kijk je mee?

Verpakking

MAC Mehr MAC Mehr

De verpakking zijn zoals we gewend zijn zwart-wit met strakke letters. De doosjes van MAC bewaar ik stiekem altijd.

MAC Mehr MAC Mehr

Wanneer je de kartonnen verpakking eraf haalt, komt de bekende kogelvormige huls tevoorschijn. Ik kan het blijven zeggen: ze zijn strak en simpel, maar toch chic en daarbij ook ontzettend stevig.

Kleur & Finish

MAC Mehr

MAC Mehr is een roze lipstick met een bruine ondertoon. Maar soms lijkt de lipstick ook een wat koelere ondertoon te hebben. Ik denk dat daardoor veel meiden deze lipstick kunnen rocken. Ik ben gek op dit soort kleuren en draag die dan ook het allerliefst.

MAC Mehr

MAC Mehr heeft een matte finish. Dat betekent dat hij langhoudend is, met een volledige dekking. Zelf heb ik liever geen matte lipproducten, omdat ze mijn lippen ontzettend uitdrogen. Toch wil ik het altijd een kansje geven en de lipsticks die ik heb die matte zijn, bevallen tot nu toe erg goed. Ik ben benieuwd wat MAC Mehr voor mij gaat doen.

Swatch

CSC_0194

Hier nog een close-up van de lipstick. Hier is hij overduidelijk roze.

DSC_0200

Op de swatch komt duidelijk de warme ondertoon tevoorschijn. De lipstick is matte, maar hij voelt ontzettend zacht aan. Mehr glijdt als boter over mijn arm, waardoor het lijkt alsof hij niet zo heel erg zal uitdrogen. Laten we ook niet vergeten dat de lipstick echt ontzettend goed gepigmenteerd is!

DSC_0202 MAC Mehr

Hier draag ik de lipstick. Hij is een tikkeltje donkerder dan mijn eigen lipkleur, waardoor hij ontzettend mooi is voor elke dag. Daarbij vind ik de kleur echt zo ontzettend mooi! Wel zie je duidelijk dat de lipstick matte is, want je ziet wel de lijntjes van mijn lippen. Gelukkig voelt Mehr heel zacht aan op mijn lippen en juist helemaal niet uitdrogend. YES! Mehr blijft op mijn – nogal lastige – lippen zo’n 3-4 uurtjes zitten. Prima!

Conclusie

DSC_0185

Wiehoeee, wat een plaatje! MAC Mehr is echt een mooie toevoeging geweest aan mijn stash. De lipstick is goed gepigmenteerd, zijdezacht en voor een matte lipstick totaal niet uitdrogend. Dat moeten we hebben!

MAC lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij MAC counters of Douglas voor € 19,50.

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)