soft & gentleHighlighter is een nieuw product voor mij. Ik gebruik het pas sinds kort. Toch wist ik al heel lang dat ik een highlighter van MAC wilde. Of hoe MAC ze noemt: Mineralize Skinfinishes. En niet zomaar eentje. MAC Soft & Gentle stond heeeeeeul erg hoog op mijn wishlist. Na lang wachten en jaloers zijn op anderen, is hij nu eindelijk van mij. Ik won een cadeaukaart van Douglas en die heb ik toen meteen goed gebruikt! Vandaag laat ik MAC Soft & Gentle uitgebreid aan je zien. Kijk je mee?

Verpakking

DSC_0031DSC_0033De verpakking is half matzwart en half glanzend zwart. Ik vind het effect wel leuk. Verder is het wel een vrij bekende verpakking van MAC. Ik vind ze altijd heel erg mooi en strak. Stiekem bewaar ik deze ook altijd. Op de bovenkant staat nog in het klein Soft & Gentle.

DSC_0034Ik had bij anderen gezien dat dit schijnbaar de nieuwe verpakking is en dat deze niet fijn is. Ik vind het eigenlijk wel meevallen. Het is even doorhebben hoe het werkt en dan werkt het prima. De verpakking is groot en wel wat zwaar. Maar hij is onwijs stevig. Door de deksel kun je zien welk product je in handen hebt en het MAC logo staat er, of course, ook nog op. Ik vind de verpakking prima.

Kleur & Swatch

DSC_0040DSC_0038Soft & Gentle is een shimmery champagnekleurige highlighter. Het is een gebakken poeder en die geven vaak veel pigment af. De verpakking is echt onwijs groot, dus je kunt lang doen met de poeder. Je hebt maar weinig nodig voor een mooie glans.

DSC_0043Deze foto maakte ik bij daglicht. Hier kun je zien dat de MSF  een champagnekleurige glans achterlaat, maar niet te heftig.

DSC_0045Deze foto maakte ik met flits. Hier is nog duidelijker de glans te zien én ook veel meer de kleine glitters die erin zitten. Toch zijn de glitters niet too much, maar subtiel met een prachtige glans.

DSC_0066Deze foto maakte ik zonder flits. Hier kun je subtiel de glans op mijn jukbeenderen en neus zien. De MSF is niet te koel, maar ook niet te warm van kleur. Hierdoor is hij onwijs mooi bij veel verschillende huidtypes.

DSC_0068Zodra ik een foto maak met flits, zie je de glitters duidelijk terug. Maar toch zijn ze niet zo opvallend dat het lijkt alsof je een glitterbommetje op je gezicht hebt losgelaten. De glans blijft de hele dag prachtig zitten!

Conclusie

DSC_0039Ik kan niet anders zeggen dan dat ik verliefd ben op deze highlighter/MSF! Het is echt een prachtige toevoeging aan mijn stash en ik hoop er nog jaren mee te kunnen doen! De glans is supermooi, maar niet te shiny en de MSF blijft de hele dag op z’n plek. Het is even een flinke uitgave, maar dat is hij dubbel en dwars waard. Ik ben een blije meid!

MAC MSF Soft & Gentle is te koop bij diverse MAC Counters of online voor 29,50 euro.

Heb jij een MSF of eentje op je wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)