Hoooi. Ik maak ontzettend veel foto’s en soms ook van meerdere producten tegelijk. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik bepaalde foto’s compleet vergeet en dat ze rondzwerven op mijn laptop. Ik ontdekte de foto’s van de Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter in de kleur Golden Kiss en bedacht me dat ik nog graag deze huge highlighter met jullie wil delen! Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Vormgeving Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Ik kocht deze highlighter (en de peach-variant waar ook nog een review van komt) al tijdens het I Love Beauty event afgelopen december. Ja, zo lang heeft het geduurd. Maar het wachten is voorbij. Het kartonnen doosje is gaaf: goudkleurig, met allerlei strepen die naar het midden leiden. Alle informatie staat op de verpakking.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

De verpakking zelf verbaasde me, want hoewel het doosje goudkleurig is, is de verpakking rosékleurig. Bovendien is hij ontzettend groot; er zit 14 gram product in én een hele grote en duidelijk spiegel. De verpakking is van stevig plastic, maar je voelt toch aan dat het niet zo’n heel duur product is. Maar hij is stevig genoeg.

Inhoud Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Golden Kiss is een gouden highlighter wat ook wel te verwachten was. Op de foto lijkt hij iets lichter, maar hij is in het echt iets donkerder ‘geel’. Maar gelukkig niet te donker. Het valt me meteen op dat de highlighter hetzelfde reliëf heeft als het kartonnen doosje en dat vind ik heel tof gedaan.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Ik ben echt dol op warme highlighters en deze is daarvoor echt perfect. Wel valt het me in de pan op dat er ook wat grotere stukjes glitter in de poeder verwerkt zitten. Dat vind ik dan weer iets minder fijn, dus ik hoop dat het op het gezicht meevalt.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Hier zien jullie de swatch van Golden Kiss. Hij is heel mooi geelgoud en glanst overduidelijk. Wel zie je hier en daar een glittertje in de poeder, maar eerlijk gezegd stoort het me niet. De poeder is zacht, maar geeft geen kick-up.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Hier heb ik Golden Kiss op mijn jukbeenderen aangebracht. Hij is met een waaierkwast heel erg mooi op te bouwen en brengt fijn aan op de huid. Je ziet wel dat er wat glitters in de poeder zitten, maar ik vind het eigenlijk wel mooi. Gelukkig komen deze glitters niet overal op je gezicht terecht, wat ik ook nog eens een groot pluspunt vind! Hij geeft een warme, gouden glans aan mijn wangen en ik houd daarvan.

De highlighter blijft de gehele dag goed zichtbaar, maar neemt wel iets in intensiteit af. Dat geeft niet, want  dat heb ik vrijwel altijd en een touch up is ook zo gedaan.

Conclusie Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter

Ik moet toegeven dat ik de Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter veel te weinig heb gebruikt. En dat terwijl hij zo mooi is! Bovendien krijg je veel product voor weinig geld, dus je kunt er nog superlang mee doen. Altijd fijn!

De Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter is verkrijgbaar bij Boozyshop voor slechts € 6,49.

Wat vind jij van deze highlighter?

liefs Joyce