MAC Please Me

Toen ik voor het eerst over MAC te weten kwam, stond MAC Please Me meteen op mijn wishlist. En toch kocht ik elke keer weer een andere lipstick (Angel, MAC Viva Glam Miley & Hot Gossip). Toen mijn eerste salaris van BREAD! binnenkwam, besloot ik mezelf te verwennen en ik bestelde éindelijk Please Me. Was het het wachten waard of greep ik helemaal mis met deze kleur? Kijk je mee? 

Verpakking MAC Please Me

MAC Please MeMAC Please MeZoals gewoonlijk, zit de lipstick in een mooi zwart doosje met witte letters. Deze doosjes bewaar ik stiekem altijd, maar weet eigenlijk niet waarom. Op de bovenkant staat de lipstick. Please Me it is!

MAC Please MeDe huls is echt zo mooi! De kogelvorm is leuk en mooi en ik ben gek op de shimmer in de huls. De huls is stevig en staat chic tussen mijn andere lipsticks, hihi.

Kleur MAC Please Me

MAC Please Me2015-05-09 15.48.53Ik kocht dus de kleur Please Me. Deze heeft een matte finish, maar zou niet zo uitdrogend moeten zijn. Ik ben benieuwd, want mijn lippen zijn erg gevoelig. De lipstick is prachtig roze en ik gok dat het een my-lips-but-better-kleur is.  Ik ben gek op roze kleurtjes lipstick, want die vind ik persoonlijk het mooist bij mezelf.

Swatches MAC Please Me

2015-05-09 15.51.38De ondertoon kan ik maar moeilijk omschrijven. Het ene moment vind ik hem warm van kleur en de andere keer juist wat koeler. Het pigment is echt geweldig, net als de kleur. Wat een heerlijke roze kleur! De kleur is trouwens ook mat op de swatch.

2015-06-16 14.56.17 2015-06-16 14.57.12Wauw, ik ben nu al gek op de kleur! De kleur is ietsje lichter als mijn lippen, maar dan ook echt een minibeetje. Pas wel op met velletjes, want de lipstick wil ze nogal benadrukken. De lipstick blijft zo’n 3 uur mooi zitten én… tadadadam, ik heb gewoon geen last van uitdroging! Dat is bij mij echt een wonder, dus daar ben ik heel blij mee.

Conclusie MAC Please Me

2015-05-09 15.47.34Ik ben echt zo blij dat ik deze lipstick nu eindelijk gekocht heb! De kleur is mooi, blijft super zitten en droogt niet uit. Ik moet dan alleen wel goed scrubben voor ik de lipstick aanbreng, maar dat vind ik geen probleem. De lipstick is verkrijgbaar bij de verschillende MAC counters of online en kost 19 euro. En dat is ‘ie dubbel en dwars waard!

Heb jij een MAC lipstick die je mij nog zou aanraden?

liefs Joyce