Favoriete bronzers (3)Eindelijk is het zover; het is zomer! We zullen weer langzaamaan een gezonde kleur gaan krijgen, maar die kunnen we natuurlijk ook gemakkelijk zelf ‘maken’. Het enige wat we daar voor nodig hebben, is een mooie bronzer. Joyce vroeg een aantal dames om een leuke gastblog te schrijven en ik wilde haar daar graag mee helpen. Het onderwerp stond niet vast en gezien ik zo gek ben op bronzers én omdat het zomer is, laat ik je mijn 3 favoriete bronzers zien van dit moment!

Ik zal me nog even voorstellen: mijn naam is Mariëlle en ik ben 20 jaar. Op mijn persoonlijke blog gekopmakeup.nl verschijnen artikelen over beauty, fashion en lifestyle.

Waarom ik zo gek ben op bronzer, komt door het gezonde effect. Van mezelf ben ik best wel bleek, vooral in de winter. Eerdat ik in mijn gezicht een beetje bruin ben, is de zomer zowat alweer voorbij… Maar gelukkig hebben we een manier om het hele jaar door te faken alsof je in de zon hebt gelegen. Bronzer breng ik het liefste aan net onder mijn blush en op mijn slapen voor een gezond effect.

Favoriete bronzers (1)Mooie bronzers hoeven niet extreem duur te zijn en je hebt ze in verschillende tinten; koel en warm. Waar je bij een bronzer vooral op moet letten, is dat hij niet te oranje is. Ik heb zelf al verschillende bronzers geprobeerd en voor dit artikel heb ik mijn 3 favoriete bronzers op een rij gezet. Het zijn helaas niet allemaal budgetproof bronzers, de prijzen variëren namelijk van €6,99 tot €21,50.

De bronzers die je in dit artikel ziet zijn die van Dr. Hauschka, NYX en The Body Shop. Die van Dr. Hauschka is natuurlijk dus daar is je huidje ook héél blij mee! Die van NYX, in de kleur taupe, is echt anders van kleur, maar wel budgetproof. Die van The Body Shop is erg goed op te bouwen en geeft je ook een mooie en gezonde kleur. Op de foto hieronder zie je de swatches van deze 3 bronzers.

Favoriete bronzers (2)Wellicht ben je ook benieuwd naar het effect van de bronzers. Van alle drie de bronzers heb ik ook een review geschreven op mijn blog, mocht je er meer over willen lezen. Maar om het makkelijk te maken zie je hieronder een collage van de drie bronzers en het effect op de huid. Je kunt goed zien waar ik de bronzers heb aangebracht en dat het een heel gezond effect geeft; ik ben er gek op!

Als laatste dan nog de prijzen van deze mooie bronzers:
Dr. Hauschka €21.50, NYX Taupe €6.99, The Body Shop €16.00
Alle bronzers kun je online vinden en soms ook in de winkel.

Hopelijk vond je het leuk om dit artikel te lezen!

Liefs Mariëlle