DSC_0187Hoi allemaal. Sinds een aantal jaar gebruik ik LUSH. In eerste instantie kwam ik er alleen om van die heerlijke badproducten te kopen en mijn allereerste LUSH product was een bubblegum lipscrub. Tegenwoordig koop ik veel meer: douchegel, shower jelly’s, shampoo etc. Omdat het de laatste maanden nogal uit de hand is gelopen, leek het me leuk om mijn huidige LUSH stash te laten zien. Kijk je mee?

Alles bij elkaar

DSC_0189 DSC_0188 Hier zien jullie een overzicht van alles. Ik heb voornamelijk douchegels en badproducten. Natuurlijk gebruik ik de producten van LUSH, omdat ze heerlijk ruiken en goed verzorgen. Ik gebruik ze ook, omdat ik merk dat mijn gevoelige huid hier niet of veel minder op reageert. Vooral mijn bovenarmen: ik heb hier van die witte plekken en soms jeuken ze en zijn ze rood. Wanneer ik de producten van LUSH gebruik, heb ik er veel minder last van. Daarom blijf ik toch telkens weer terugkomen bij bepaalde merken, zoals LUSH, Rituals en The Body Shop. Maar LUSH is mijn favoriet!

Voor onder de douche

DSC_0191Op dit moment heb ik 4 flessen douchegel van 250 gram en 1 flesje van 100 gram. Best wel heel erg veel, ghehe. Hot Toddy staat op dit moment in de badkamer en die wil ik als eerste op maken. Daarna stap ik over op Rose Jam, omdat ze beiden een aflopende houdbaarheidsdatum hebben. Daarna maak ik die andere heerlijke douchegels open. Prince Charming is mijn nieuwste aanwinst en is van de huidige valentijnscollectie.

DSC_0193Dan heb ik nog een shampoo en shower jelly van LUSH. De shampoo is nog helemaal nieuw, en moet ik nog testen. De jelly wil ik binnenkort eens gaan proberen. Hij ruikt echt superlekker!

Voor in bad

DSC_0200 DSC_0201Op dit moment heb ik 3 keer So White Bath Bomb. Waarom drie? Het is mijn all time favoriete geur en helaas zat hij in de kerstcollectie en is hij niet meer te koop nu. Daarom had ik een minivoorraad aangeschaft.

DSC_0202 DSC_0203Dan heb ik nog twee bubble bars: The Comforter en Unicorn Horn. The Comforter gebruik ik supergraag en blijf ik opnieuw kopen. Ook Unicorn Horn heb ik voor de tweede keer gekocht, want ook die vind ik heerlijk. Daarbij zijn bubble bars zuinig in gebruik – je breekt een stukje af en verkruimelt hem onder de kraan voor een heerlijk schuimend bad.

Verzorging

DSC_0197Ik heb twee lip scrubs – Santa’s en Bubblegum. Alleen denk ik dat Bubblegum over de datum is, want hij ruikt gek en smaakt ook niet meer zo lekker. Maar ik heb hem dan ook al een tijdje. Santa’s lipscrub kan ik ook niet te lang meer laten staan, want ook die loopt naar het einde. Ik kreeg deze van Bernadet, omdat zij er twee had met een aflopende houdbaarheidsdatum.

DSC_0199Dan heb ik nog een aantal zeeptesters die ik kreeg bij een aankoop. Heel eerlijk? Ik heb ze nog nooit aangeraakt of opengemaakt. Dat ga ik dus binnenkort maar eens doen!

DSC_0195En dan als laatste – Grease Lightning en Ocean Salt scrub. De spot treatment is écht wonderspul. Wanneer ik merk dat ik een pukkeltje of iets dergelijks krijg, dan smeer ik dit erop en dan zet hij niet door. Zet hij wel door, dan blijf ik smeren en trekt het weg. De Ocean Salt scrub vind ik heel fijn en gebruik ik 1 keer per week tijdens het douchen. Er staat ook een review over online!

DSC_0186Dan was dit mijn hele LUSH stash. De komende tijd kan ik heerlijk badderen, douchen, mijn haren wassen, scrubben, pukkels wegpesten en mijn handen wassen met alles van LUSH. Mochten jullie nog ergens een review van willen zien – let me know in de reacties!

Heb jij producten van LUSH?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)