Hoi hoi. De laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met soorten lipsticks: creamy, matte, satin en ook liquid. Toen er een mailtje verscheen met een MUA LE Liquid Lipstick werd ik onwijs nieuwsgierig. Ik waagde de gok en stuurde een mailtje: een weekje later lag de lipstick op de deurmat.  En het leukste: hij is gratis! Ik vertel je er alles over, dus lees snel verder.

Vormgeving MUA LE Liquid Lipstick

MUA LE Liquid Lipstick

MUA vind ik een ontzettend mooi merk en ik heb dan ook diverse oogschaduwpaletten en een blush in mijn bezit. Echter had ik nog nooit een lipproduct van het merk geprobeerd, dus we hebben vandaag een primeurtje. De vormgeving van de MUA LE Liquid Lipstick is ontzettend luxe, zoals de naam ook zegt. De dop is afgewerkt met een gouden kleur en de rest van de verpakking is van glas, waardoor je de kleur goed kunt zien.

Inhoud MUA LE Liquid Lipstick

MUA LE Liquid Lipstick

Wanneer we de verpakking opendraaien, komt er een lipglossapplicator tevoorschijn. Hij is klein en schuin afgesneden, waardoor je makkelijk en precies kunt werken. Ook zit er genoeg product op de applicator en is het steeltje verder wel heel netjes en schoon.

De kleur die erin zit is heel speciaal: op het eerste oog lijkt het een klassieke rode kleur, maar er zit een kleine feestelijke verrassing doorheen. De liquid lipstick is namelijk rood met een gouden metallic ondertoon. Misschien niet geschikt voor elke dag, maar voor de feestdagen heel erg tof! Dit zegt MUA over het product:

“De ondoorzichtige, metallic glans formule biedt volledige dekking met super pigmentatie. Instant Liquid Metal die je van een fierce-look voorziet.”

MUA LE Liquid Lipstick

Op de swatch kun je de glitters al een beetje terugzien. Het is een mooie rode kleur met een metallic glans erdoorheen. Daarbij voelt de liquid lipstick niet plakkerig aan en heeft hij ontzettend veel pigment. Pigment en glans zijn dan ook beloftes die MUA doet en die ze ontzettend goed nakomen.

dsc_7765 MUA LE Liquid Lipstick

Ook op de lippen is de metallic glans overduidelijk te zien. Ik vind de kleur ontzettend mooi, maar ik moet zeggen dat het eerder een dekkende lipgloss is dan een liquid lipstick. Echter vind ik de kleur en glans heel mooi en de dekking is top. Normaal ben ik geen fan van rode kleuren bij mezelf, maar deze vind ik oprecht heel mooi. Ik denk dat ik hem er deze feestdagen wel bij ga pakken!

De houdbaarheid is prima. De lipstick droogt niet op, dus geeft af en daarom blijft hij zo’n 3 uurtjes maximaal zitten. De glans slijt weg, maar de rode kleur stained toch wel een beetje in je lippen. Na een hapje en een drankje is de glans wel verdwenen en zou je hem voor het metallic effect moeten bijwerken.

Verkrijgbaarheid MUA LE Liquid Lipstick

MUA LE Liquid Lipstick

Ik liet het in de intro al vallen: deze liquid lipstick is gratis. Huh, hoe dan? Ik hoor het je denken. Heel simpel: koop je deze periode voor € 7,99 of meer aan MUA producten bij Kruidvat, dan krijg je deze limited edition lipstick cadeau! Hij is dus nergens te koop en een echte exclusive. Dat willen wij als echte Hollanders natuurlijk wel. Overigens zijn volgens mij vrijwel alle producten van MUA een aanrader dus aan die € 7,99 zit je zo. Daarbij is het bijna Sinterklaas en Kerst en moet je misschien nog wel cadeaus hebben of anderen voor jou. Zeker leuke aanrader!

Conclusie MUA LE Liquid Lipstick

MUA LE Liquid Lipstick

Als het nog niet duidelijk was, vind ik het een leuk product. Helemaal leuk is natuurlijk dat je hem gratis krijgt als je andere MUA producten koopt en hij dus zo exclusief is. Enige nadeel wat ik kan noemen is dat het meer een lipgloss is. Maar ach, voor de feestdagen is hij tof!

De MUA LE Liquid Lipstick is nu verkrijgbaar bij Kruidvat bij aankoop van € 7,99 aan MUA producten.

Ga jij hem proberen te scoren?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.