ooglooks

Hoi allemaal. Zoals jullie misschien wel weten, vind ik het ontzettend leuk om met ooglooks te experimenteren. Sommigen leg ik vast op video, anderen zet ik enkel op de foto. Van de afgelopen weken – of zeg maar gerust vanaf half februari – heb ik een aantal ooglooks bij elkaar verzameld. Sommigen heb je al eerder kunnen zien, anderen zijn nooit-eerder-vertoonde looks. Kijk je mee naar mijn ooglooks van de laatste tijd?

♥ Purple Smokey

CSC_0157

Deze paarse, subtiele smokey look maakte ik met het Urban Decy VICE 4 palette. Je kan lekker uitbundig doen met de felle kleuren, maar dit is zeker een look die ik elke dag zou kunnen dragen.

♥ Golden Cut Crease 

CSC_0102

Deze look kennen jullie misschien wel al van mijn Look of the Day een tijdje terug. Deze look vond ik echt zo goed gelukt. Binnenkort nog maar een keer proberen!

♥ Sweet Valentine’s Day

DSC_0009

Deze opvallende look komt jullie misschien ook al bekend voor, want ik maakte vlak voor Valentijnsdag deze zachte, roze/paarse look. Maar ook deze look is heel erg geschikt voor elke dag. Benieuwd hoe je deze look kunt maken? Bekijk dan snel de video! Oh en tipje: ik heb enkel budget producten gebruikt.

Opvallend blauw

DSC_0171

Soms moet je even uit je comfortzone gaan en een lekker opvallende look maken. Daarom koos ik er een tijdje geleden voor om een look met blauwe kleuren te maken. Hoe ik deze look maakte, kunnen jullie ook in een video zien – klik!

Simple daily 

DSC_0112

En dan is het tijd voor een wat meer draagbare, dagelijkse ooglook. Voor deze look gebruikte ik het Zoeva Cocoa Blend palette en ik blijf hem ontzettend mooi vinden. Oh en excuse the messy eyebrows.

♥ Copper Daily

CSC_0147

En we sluiten af met de meest recente dagelijkse look. Deze look hebben jullie namelijk voorbij kunnen zien komen in mijn Daily Makeup Routine. Een simpele look met koperkleurige accenten, gemaakt met het MUA Undress Me Too palette. Een absolute aanrader!

Welke look vind jij het mooist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)