Hiii. Dit artikel had ik echt al superlang in mijn hoofd om te gaan schrijven, maar elke keer verplaatste ik hem weer. De foto’s zijn eindelijk gemaakt en dat betekent dat het vandaag eindelijk tijd is voor een beauty shoplog! De afgelopen paar maanden heb ik best veel nieuwe beauty-items gekocht en ik laat je ze allemaal zien. Kijk je mee?

dsc_0178

Laten we maar beginnen met Essence. Nadat het duidelijk werd dat een heleboel producten het assortiment gingen verlaten en ik ontdekte dat mijn meest favo concealer ever eruit ging, – Essence Camouflage concealer – moest en zou ik een aantal back-ups scoren. Het was een zoektocht en ik ben heel wat filialen afgeweest, maar uiteindelijk scoorde ik er nog drie bij Kruidvat in Leiden. Achteraf vind ik het overigens niet duidelijk of deze concealer écht het assortiment heeft verlaten, want laatst zag ik aangevulde schappen. Maar dat is op zich ook niet erg, want voorlopig kan ik even vooruit. Ik kocht ze voor € 2,59 per stuk.

Van de Essence Cubanita collectie, een Limited Edition van vorige maand, scoorde ik nog de grote highlighter. Ik vond hem er prachtig uitzien én hij rook naar kokos. Daar ben ik echt dol op, dus ik moest hem wel meenemen. De review staat inmiddels online en ik kan je alvast verklappen dat ik hem heel erg fijn vind. Deze kostte € 3,89.

dsc_0173

Bij Catrice besloot ik te kijken voor dingen uit het nieuwe assortiment en daarvan nam ik twee lipsticks mee. Het zijn de nieuwe Ultimate Matt lipsticks en ik koos voor de kleuren 010 Coffee, MATTmoiselle? en 020 From Rose With Love. Ik wilde eigenlijk maar voor één kleurtje gaan, maar Kruidvat had net een actie lopen waardoor ik twee lipsticks voor slechts €6 kon scoren. Dan neem je er natuurlijk twee! Deze twee roze (nude) kleuren leken mij perfect, dus die gingen met mij mee. De normale prijs is € 3,99 per stuk.

dsc_0182

Ook kocht ik bij Kruidvat een aantal items van I Heart Makeup. In Leiden nam ik, na even getwijfeld te hebben, de Blushing Heart blush in Blushing Heart mee. Op de foto is dat de linkerblush. Ik wilde al een hele tijd zo’n blush proberen en deze vond ik er heel mooi uitzien. Ik kocht hem voor € 5,99. Toen ik later in Kruidvat in Hoofddorp ontdekte dat er een volledig schap van I Heart Makeup was gemaakt én er 1+1 gratis was op hun make-up, nam ik nog een tweede Blushing Heart mee. Deze keer de kleur Candyqueen of Hearts. Uiteraard is dat de blush rechts op de foto. De linker is een stuk rozer en feller terwijl de rechter een stuk zachter van kleur is. Ik ben heel benieuwd naar beiden!

dsc_0188

Het andere item wat ik kocht tijdens 1+1 actie was het I Heart Makeup Chocolate and Peaches palette. En man, wat stond deze al lang op mijn wishlist. Ik wilde eigenlijk het originele palette van Too Faced, maar helaas kon ik die nergens scoren. Daarna begon in Londen afgelopen december de zoektocht naar dit palette, maar ook daar mislukte het. Boozyshop verkocht hem uiteindelijk wel, maar telkens bestelde ik hem niet. Nu kon ik hem écht niet meer laten liggen! Ik ben er zo blij mee en ben nu al benieuwd wat voor looks ik ermee ga maken. Het palette kost € 9,99 bij Kruidvat.

dsc_0175

Dan even iets heel anders tussendoor, maar ook heel erg interessant. Dat zijn namelijk deze gezichtsmaskers van Action. Het zijn om precies te zijn sheet masks en die kun je dus supermakkelijk aanbrengen op je gezicht. Irina is er helemaal weg van, dus ik kocht met haar mijn eerste omdat ze bij die Action maar één soort hadden liggen. Later kocht ik bij de Action in Hoofddorp nog twee anderen erbij en het wordt tijd dat ik ze ga proberen. Deze kosten slechts € 0,55 per stuk.

dsc_0181

Ook bij Kiko kocht ik het één en ander – as always. Op vakantie kocht ik echt een heleboel nieuwe items, maar deze heb ik apart al in een vakantie shoplog laten zien. Daarnaast scoorde ik het palette met bronzers, blushes en een highlighter. Deze zijn redelijk nieuw in het assortiment en waren destijds in de aanbieding. Daarom kon ik het niet laten om er vast eentje mee te nemen voor een review. Ik betaalde  vanwege de aanbieding € 12,95, maar de normale prijs is € 19,95. Ook hartstikke goed, want de pans zijn best groot en per poeder is dat niet eens zo heel duur.

De drie nagellakjes kocht ik in Amsterdam. Het was toen 3+3 gratis op alle nagellakken. Dit zijn de oude nagellakjes en die gaan helaas het assortiment langzaam verlaten. Daarom werden ze voor slechts € 1 verkocht. Ik was in Amsterdam met Irina, Daphne en Brittany en daarom besloten we samen te doen. We zochten allemaal drie kleurtjes uit en betaalden dus uiteindelijk € 1,50 voor drie kleurtjes. Ik koos twee paarse kleuren voor het najaar en een lichtblauw kleurtje voor het voorjaar.

dsc_0192

En ik heb misschien het beste wel voor het laatste bewaard. Samen met Jorn kocht ik namelijk het nieuwe Urban Decay Naked Heat palette; een palette vol met warme, rode en oranje tinten. Kleuren die mijn blauwe ogen altijd goed laten zien en waar ik gewoonweg heel erg van houd. En mazzelaar als ik was betaalde Jorn de helft van het palette mee, superlief <3. Het wordt tijd dat ik deze (en overigens ook alle andere items) op de foto ga zetten, want ik kan niet wachten om hem te kunnen gebruiken! Dit palette kost € 55,20 bij ICI Paris XL.

dsc_0166

Je kunt wel begrijpen dat ik voorlopig meer dan genoeg spullen heb om te testen, reviewen en te gebruiken en ik ga dan ook mijn uiterste best doen om alleen het hoognodige te kopen. Of dat gaat lukken, dat durf ik niet te beloven. Laat vooral weten naar welke items jij het meest benieuwd bent en waar je graag snel een review van wil zien! Oh, en laat ook weten of je het leuk vindt om vaker dit soort artikelen te zien op mijn blog.

Wat is jouw recente beauty-aankoop?

liefs Joyce