otherAppsImageEen tijd geleden had ik nog geen enkele blush in mijn stash. Het begon met een blushduo van Kiko en inmiddels begint mijn liefde ervoor te groeien. Daarentegen is het Sofie haar favoriete make-upproduct. Toen we samen een swap organiseerden, kreeg ik van haar twee blushers, waarvan ik er vandaag eentje aan jullie wil laten zien! Vandaag heb ik voor jullie een pareltje op het eerste gezicht van MUA, maar is het ook echt een pareltje? Kijk snel mee!

Verpakking

2015-04-23-14.27.48 2015-04-23-14.28.10Er zit een plastic verpakkinkje om de blush. Gelukkig, nu weet ik dat niemand hem al eens geswatcht heeft. De verpakking voelt licht aan, hij weegt haast niks! Op de achterkant staan de ingrediënten en ook de naam. Jammer MUA, dat deze blush alleen Shade 2 heet.

2015-04-23-14.28.58De verpakking is doorzichtig, waardoor je meteen de kleur van de blush kan zien. Waar ik echt even van schrok, was de kwaliteit van de verpakking. Toen ik het plastic eraf haalde, viel het doosje direct open. Hierdoor liet ik hem bijna vallen. De deksel klemt gewoon echt niet vast, waardoor ik hem erg voorzichtig moet oppakken. De verpakking is dus echt niet stevig en daardoor niet makkelijk mee te nemen, ondanks het gewicht.

Kleur & Swatches

2015-04-23-14.29.07 2015-04-23-14.29.24De kleur van de blush vind ik echt prachtig. Op het eerste gezicht lijkt hij mat, maar tijdens het aanbrengen kwam ik erachter dat er een hele subtiele glans in zit. Ik vind het trouwens een mooi detail dat MUA in de blush staat!

2015-04-23-14.31.10De blush is goed gepigmenteerd en ook goed op te bouwen. De kleur is mooi roze, waardoor je zo’n lekker blosje op je wangen krijgt.

2015-05-04-14.45.28Een blush op de foto zetten, vind ik maar moeilijk. Je kan hier een klein beetje zien dat hij een mooi, natuurlijk blosje geeft. Daardoor is het een draagbare kleur voor elke dag. Ik heb hem er ook regelmatig al bij gepakt!

Houdbaarheid & Prijs

De blush blijft niet de hele dag mooi zitten. Dat komt ook wel deels, omdat ik niet echt veel producten voor mijn gezicht gebruik. Ik gebruik zelden BB cream en verder niks eigenlijk. Daardoor heeft de blush ook niet echt een goede basis. Hij blijft zo’n 6 uurtjes mooi zitten en trekt dan geleidelijk weg. Ik vind dat prima zonder basis en de prijs-kwaliteit is ook goed in balans. De blush kost 2,49 en is verkrijgbaar online, bij Kruidvat online of bij geselecteerde Kruidvatfilialen.

2015-04-23-14.29.11

Conclusie

Ik ben zeker tevreden over de blush. Het pigment is goed, de houdbaarheid is ook goed en ik ben gek op de kleur. Het enige nadeel vind ik echt de verpakking. Die is zo breekbaar, dat ik elke keer bang ben dat hij kapot gaat. Wel vind ik de prijs-kwaliteit goed in balans, want de blush is lekker budget en doet het goed! Ja, dit is zeker een pareltje in mijn (kleine) blush stash.

Heb jij een blush van MUA?

Liefs Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram