Hello hello. De feestdagen staan voor de deur en daarom komen veel merken nog even met wat nieuwe collecties om je feestlook af te maken of om cadeau te vragen. Rimmel London introduceert drie Magnif’Eyes Eye Contouring Palettes waarmee je waanzinnig mooie oogschaduwlooks kunt maken. Maar dat is niet alles: haar beroemde Lasting Finish Lipstick-lijn wordt uitgebreid met vier nieuwe kleuren. Vandaag laat ik je een palette en lipstick zien!

Rimmel London laat je ogen stralen en lippen glanzen

Toen het persbericht in mijn inbox verscheen, viel ik meteen voor het Rimmel London Magnif’eyes Eye Contouring Colour Edition Palette vanwege de opvallende groene kleur. Het deed me meteen denken aan kerstboompjes, dus die wilde ik graag proberen. Als verrassing kreeg ik niet alleen het palette, maar ook een Lasting Finish Lipstick met nummertje 100.

Rimmel London Lasting Finish Lipstick

Adviesverkoopprijs € 10,99

Laten we beginnen bij de Lasting Finish Lipstick. De verpakking oogt chic door de zwarte kleur en het zilveren randje met het logo erin. Heel erg luxe voelt hij daarentegen niet, want de verpakking weegt bijna niks. Wel voelt hij stevig genoeg aan om bijvoorbeeld mee te nemen in je tas. Ik vind het een mooie verpakking.

 

Maar het gaat natuurlijk om de binnenkant. De kleur 100 is een hele opvallende, berry-roze tint. Hij heeft wel een rode ondertoon, wat hem bijvoorbeeld weer heel erg leuk maakt voor de feestdagen. Hij ziet er zo al best heftig uit voor iemand die vrijwel alleen nudekleurtjes draagt, maar ik vind hem er wel heel er mooi uitzien. De Lasting Finish lipsticks hebben een glanzende, romige finish en moeten de hele dag blijven zitten.

  

De exacte kleur van de lipstick op de foto krijgen was nogal een klus. De lipstick is superromig, goed gepigmenteerd en dekt ook heel erg mooi op de lippen. De eerste twee foto’s laten de kleur goed zien, maar op de derde foto zie je toch licht de rode ondertoon van de lipstick. Ik was bang dat deze kleur te heftig zou zijn voor me, maar ik vind hem oprecht heel erg mooi. Het is een opvallende tint, maar hij past goed bij mijn huid-, oog- en haarkleur en ik zou hem zeker dragen tijdens de feestdagen. De glanzende finish vind ik – als satin en matte finish-lover – niet storend, maar juist ook wel mooi voor de komende feestdagen. De lipstick voelt heel erg comfortabel op de lippen en blijft zeker zo’n 4 uurtjes op z’n plekkie en vervaagt geleidelijk. Ik ben fan!

Rimmel London Magnif’Eyes Eye Contouring Color Edition Palette

Adviesverkoopprijs € 13,99

Het Magnif’Eyes Eye Contouring Palette in de Colour Edition is een palette met 12 oogschaduws in allerlei verschillende kleuren en tinten. In het begin van het palette zitten een aantal neutrale tinten, zoals een highlighter, goud- en champagnetinten en aan de andere kant vind je de opvallendere kleuren: groen, blauw en paars. Het palette bevat een mix van matte en glanzende kleuren, al merk ik wel dat de matte kleuren wat minder draagbaar zijn.

De eerste kleuren zijn het meest neutraal. Ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd, maar ook heel zacht en daardoor wat poederig. De gouden en rode kleuren zijn iets stroever, maar nog steeds heel goed.

De volgende zes kleuren zijn allemaal heel intens en opvallend. De enige kleur die wat stroever swatcht is de een-na-laatste. De felle blauwe kleur springt er meteen uit, maar ik ga toch aan de slag met de groene oogschaduw.

 

Ik miste in het palette een lichte, matte kleur dus ik heb daarvoor mijn bronzer gebruikt. Daarna maakte ik een halo met de donkergroene kleur en bracht de gouden kleur aan in het midden. De eerste kleur bracht ik aan als highlighter in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Onder mijn oog maakte ik de look af met de vierde kleur uit het palette. Het is geen look die ik elke dag zou dragen, maar ik vind de groene kleur wel heel erg gaaf voor de feestdagen. Het is nu net alsof ik een kerstboompje op mijn ogen heb. De oogschaduws zijn poederig en hebben daardoor fallout, maar ze brengen wel intens aan. Blenden gaat ook goed. Al met al zijn het hele fijne poeders.

Conclusie Rimmel London palette en lipstick

Ja, deze producten hebben me positief verrast. Het palette heeft opvallende kleuren voor bijvoorbeeld de feestdagen, maar kan ik er op dagelijkse basis ook bij pakken voor neutrale looks. Ik mis alleen een neutrale matte tint, maar die heb ik ook wel in andere paletten. De lipstick vind ik heel erg mooi. Ik zie deze wel voor me met een champagne-kleurige ooglook tijdens kerst.

De nieuwe producten van Rimmel London staan de hele maand december in de HOT SPOT bij verkooppunten, zoals Etos en Kruidvat.

Wat vind jij van deze producten?

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.