Stila is een merk wat ik veel voorbij zie komen bij Amerikaanse YouTubers die ik volg. In Nederland is het alleen niet (makkelijk) verkrijgbaar. Toen ik er dus tegenaan liep bij Boots tijdens onze stedentrip Londen, móést ik wel even kijken. Eén van de producten waar altijd razend enthousiast over wordt gesproken, zijn de liquid eye shadows en glitters. Zonder te twijfelen zocht ik dus een kleur uit. Dat werd uiteindelijk de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten (mede vanwege de supercute naam). Vandaag vertel ik je er graag meer over. Kijk je mee?

Vormgeving Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

De kartonnen verpakking waar de liquid eye shadow in zit, ziet er heel erg chic uit: goud met metallic details en het merk erop. Toch staat ook alle informatie erop die je nodig hebt, zoals de ingrediënten, welk product je in je handen hebt en het aantal milliliters wat erin zit.

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Op de bovenkant van de verpakking staat de kleur aangegeven. Zoals ik dus al zei, ging ik voor de kleur Kitten. Dat was om drie redenen. Allereerst: ik werd verliefd op de naam Kitten. Ik ben een crazy cat lady, dus ik moest hierbij meteen aan zo’n klein fluffy huisdiertje denken. Daarnaast was er niet veel meer op voorraad, dus dit was een van de weinige kleuren die er nog lag. Maar bovenal: het is een ontzettend draagbare en alledaagse kleur.

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

De verpakking van het product zelf is ook heel erg mooi. De onderkant, waar het product zit, is gemaakt van stevig glas waarop ook het merk weer staat. De dop is goud, maar heeft wel een soort roségouden ondertoon. Het ziet er heel erg luxe uit en zo voelt het ook.

Inhoud Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Jullie konden het net al zien, maar de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten heeft een prachtige champagnekleur met een metallic effect. Dat zie je in de verpakking gewoon al. Omdat het een liquid eye shadow is, breng je het ook aan met een sponsapplicator.

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Hier zien jullie de swatch van de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow in de kleur Kitten. Zoals je ziet is het een champagnekleurige liquid eye shadow met een metallic effect. Echt een prachtige kleur voor over het hele ooglid op alledaagse basis of juist als supergaaf effect in een uitgebreide (feestelijke) ooglook. Bovendien voelt de swatch helemaal niet ‘nattig’, wat heel fijn is.

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Ik heb Kitten aangebracht in een ooglook als de kleur op mijn bewegend ooglid. Ik bracht een klein beetje van het product aan op mijn oog en blendde het daarna zachtjes uit met mijn vinger. Dat ging echt supergoed en de oogschaduw bleef intens. Ook kun je hem supermooi over laten lopen in andere oogschaduws, omdat hij het niet vervaagt of ‘nat’ maakt. De oogschaduw droogt na een paar minuutjes volledig op en voelt dan als een gewone poeder oogschaduw, maar dan met een superintens effect. Ik ben verliefd!

De verpakking bevat niet superveel product, maar ik heb dan ook maar heel weinig nodig gehad om dit effect te krijgen in mijn look. Ik dipte eigenlijk slechts één keer op mijn oog en kon daarna ook mijn andere oog doen. Daardoor zou je wel ontzettend lang met de oogschaduw kunnen doen! Maakt de wat hogere prijs weer goed..

Conclusie Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten

Al met al was het best een uitgave, deze liquid oogschaduw van Stila. Maar hij is het in mijn ogen meer dan waard! De verpakking is superluxe en stevig, de oogschaduw brengt onwijs makkelijk aan en laat zich goed blenden en de kleur is gewoon ontzettend mooi voor elke dag. Ik ben blij dat ik er eentje heb meegenomen!

Ik kocht de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten bij Boots in Londen voor £30. Maar een Beauty Bay verkopen ze ze ook vanaf € 22,40. Dus dat is zelfs nog een beetje goedkoper. Ik zou zeker eens een kijkje nemen! En ik ga kijken welke kleur ik hierna wil kopen…

Wat vind jij van de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadows?