Hello hello. Soms heb je van die producten die je eigenlijk puur en alleen wil hebben vanwege de absoluut prachtige verpakking en supermooie binnenkant. Gewoon, om neer te zetten en naar te kijken. Zo’n product was voor mij de Too Faced Diamond Light Highlighter. Een plaatje om naar te kijken, maar hoe is hij op mijn gezicht? Dat laat ik vandaag zien!

Verpakking Too Faced Diamond Light Highlighter

Too Faced Diamond Light Highlighter Too Faced Diamond Light Highlighter

Natuurlijk voor we beginnen met de echte review, laat ik jullie eerst honderd foto’s zien van dit prachtige, luxe product. Want luxe is het zeker (mag ook wel voor de prijs). De highlighter zit in een kartonnen doosje, maar voelt op de een of andere manier toch heel stevig en luxe. Hij opent alsof je een ringendoosje opent en dan komt de prachtige verpakking van het product zelf tevoorschijn.

Too Faced Diamond Light Highlighter Too Faced Diamond Light Highlighter

Het doosje waar de highlighter zelf in zit is er echt eentje zoals ik nooit eerder zag. Hij is stevig, van schattig roze, met gouden details en heeft echt wat weg van een ringendoosje. Het is net alsof ik mezelf ten huwelijk vraag bij het openen ervan. De verpakking is daarbij van een heel mooi materiaal gemaakt met een soort foam en daaroverheen (nep)leer lijkt het wel. Wat ik stiekem wel jammer vind, is dat het knopje er alleen voor de sier zit en geen functie heeft; de verpakking sluit gewoon magnetisch. Het is echt een poepiechique en luxe doosje. Die krijgt een mooi plekje op mijn make-upkast.

Inhoud Too Faced Diamond Light Highlighter

Too Faced Diamond Light Highlighter Too Faced Diamond Light Highlighter

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de buitenkant, maar ook om de binnenkant. Wat deze highlighter zo bijzonder maakt zijn de lichtreflecterende parels en het echte gebroken diamantpoeder om een unieke regenbooggloed te creëren. Je ziet dan ook meteen dat deze highlighter heel speciaal is: in geen enkel licht is hij hetzelfde. Dit is de beschrijving volgens Too Faced/Douglas:

“Deze unieke highlighter is doordrenkt met echt gebroken diamantpoeder en lichtreflecterende parels om een vuurgloed van regenboogdiamant te creëren zoals u nog nooit heeft gezien. Meng de roze, blauwe en gouden tinten om uw eigen highlighter te maken die overal kan worden gebruikt. De vloeistof-naar-poederformule wordt met de hand gegoten, zodat highlighter er nooit hetzelfde zal uitzien – net als bij een echte diamant.”

Too Faced Diamond Light Highlighter

Het ene stuk van de highlighter heeft een soort blauwe gloed, een ander stuk weer paars-roze en hij heeft ook gewoon witgouden delen. Het maakt de highlighter heel veelzijdig en elk product zal er dan ook net anders uitzien. Hij is zó mooi in de verpakking, ik kan er uren naar kijken.

Too Faced Diamond Light Highlighter

Toen ik het eenmaal aandurfde om met mijn vinger in de Too Faced Diamond Light Highlighter te gaan, schrok ik stiekem wel een beetje. Hij lijkt ineens veel blauwer dan in de verpakking en ik wilde gewoon een highlighter die ik elke dag kon dragen (zeker voor de prijs). Toch is het wel een hele bijzondere kleur en heb ik zoiets niet in mijn stash. Toch maar op mijn gezicht proberen.

Too Faced Diamond Light Highlighter

Hoewel hij hier nog steeds wel een soort blauwe ondertoon heeft, is hij niet te blauw. Hij wordt op het gezicht een stuk neutraler en wat meer ‘wit’. In het ene licht is hij zelfs gewoon weer wat meer witgoud en dus heel erg draagbaar en neutraal. Bovendien kun je hem goed opbouwen en zo intens maken als je zelf wil. Ik ben echt verliefd geworden op deze highlighter. Hij is zó bijzonder.

Conclusie Too Faced Diamond Light Highlighter

Too Faced Diamond Light Highlighter

Het zal vast niet als een verrassing komen als ik zeg dat de highlighter inmiddels één van mijn favorieten is geworden. Hij is zo ontzettend bijzonder en gewoon totaal niet zoals mijn andere highlighters. Bovendien heeft hij een plekje gekregen op mijn make-upkast, want het is gewoon zonde om deze prachtige verpakking in een laatje te stoppen. Ja, ik ben heel blij met deze (nogal dure) aankoop.

De Too Faced Diamond Light Highlighter is te koop bij Douglas online en in geselecteerde filialen. Hij kost € 37,99 (vanwege de diamantpoeder). Zelf kocht ik hem tijdens een koopavond met 25% korting. Het is wel een limited edition, dus als je hem wil, moet je niet te lang meer wachten.

Wat vind jij van deze highlighter?