urban decay revolution lipstick fiend

Hoi allemaal. Daar is ‘ie hoor – de review van mijn Urban Decay Revolution Lipstick in de kleur Fiend. Vlak voor mijn verjaardag ontving ik een kortingsbon van ICI Paris XL en toen ik dus in Den Haag was, kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen bij het Urban Decay schap. Anders dan verwacht, liep ik – na een heel gezellig gesprekje met de verkoopster – naar buiten met Fiend. Sindsdien heb ik hem al superveel gedragen. Vandaag vertel ik je uitgebreid wat ik ervan vind! Al kan je dat vast wel raden.. Hihi. Kijk je mee?

Verpakking

Urban Decay Revolution Lipstick FiendUrban Decay Revolution Lipstick Fiend

De Urban Decay lipsticks zitten in een opvallend paars doosje met daarop het logo, de naam en ingrediënten. Het is weer eens wat anders dan een strak, zwart doosje. Ik vind hem in elk geval erg tof!

Urban Decay Revolution Lipstick Fiend

De huls zelf heeft een beetje een zilveren, maar ergens ook wel koperen kleur. Een beetje van beiden en het ligt er net aan in wat voor licht je de huls bekijkt. De huls is stevig en er staat nog duidelijk ‘Urban Decay’ op. De huls vind ik zelf erg mooi!

Urban Decay Revolution Lipstick Fiend

Leuk detail: als je de dop van de lipstick afhaalt, komt er een felpaarse huls tevoorschijn. Tof!

Kleur & Swatch

Urban Decay Revolution Lipstick Fiend

Fiend is een mooie roze kleur voor elke dag. Het is precies de kleur die ik graag draag en waarvan de verkoopster meteen zei: “Ik denk dat jij deze dan wel heel mooi gaat vinden.” En daar ging het mis – ik moest en zou deze meteen meenemen.

Dit zegt Urban Decay over de lipstick:

De Urban Decay luxe in de vorm van een crèmige formule. Deze lipstick levert een langdurig kleurresultaat met een crèmige glans. Het Pigment Infusion System™ geeft de Revolution Lipstick zijn super crèmige textuur, waanzinnige pigmentatie, goede kleurverspreiding en langdurige resultaat.

De lipstick moet een geweldig pigment afgeven, veel glans bevatten door de crèmige formule én langhoudend zijn. Wat een beloftes, maar maakt Urban Decay het ook waar?

Urban Decay Revolution Lipstick FiendUrban Decay Revolution Lipstick Fiend

Wauw! Als we naar de swatches kijken van Urban Decay Revolution Lipstick Fiend, dan zien we direct een onwijze glans en een geweldig pigment. En door de crèmige formule is de lipstick ook nog eens zo zacht als boter. Fiend heeft soms een warme en dan weer een meer koele ondertoon, dus ik denk dat deze lipstick bij veel meiden zal passen.

Urban Decay Revolution Lipstick Fiend Urban Decay Revolution Lipstick Fiend

Hier draag ik Fiend. Ook op de lippen dekt de lipstick ontzettend goed en geeft hij veel glans af. De kleur komt hier ietsjes lichter over, maar het is een ontzettend mooie kleur voor elke dag. Hij brengt ontzettend soepeltjes aan. En het allerbeste: de lipstick is langhoudend! Je zou door de formule denken dat hij snel wegslijt en veel afgeeft, maar hij blijft zeker 3-4 uur perfect op z’n plek én geeft maar weinig af. Wauw! Alle beloftes heeft Urban Decay waargemaakt.

Conclusie

Urban Decay Revolution Lipstick Fiend

Er valt niets meer te zeggen. Urban Decay heeft zijn beloftes absoluut waargemaakt. Fiend is gepigmenteerd, boterzacht én langhoudend. Een echte aanrader! Daarbij ben ik gewoon ontzettend dol op de kleur van de lipstick. Doe mij er nog maar een paar.

Urban Decay Revolution Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij geselecteerde ICI Paris XL filialen en online voor € 20,40.

Heb jij een lipstick van Urban Decay?

liefs Joyce