Hiii. Afstuderen is niet altijd een pretje en zeker niet voor je huid. Mijn huid ziet er de laatste tijd ontzettend vermoeid uit. Precies op tijd kwam dan ook een mailtje of ik de Vichy Liftactiv Anti-Oxidantenbooster wilde proberen: een 10-daagse kuur die de huid op je gezicht weer een boost geeft. Ik heb het geprobeerd en vertel je vandaag wat ik ervan vind. Lees je mee?

Vormgeving Vichy Liftactiv Anti-Oxidantenbooster

 

De vormgeving is eigenlijk heel simpel, maar toch ook wel luxe. Het zit flesje zit goed verpakt in een doosje en de booster zelf zit in een klein flesje met pipetje. Op het doosje staat alle informatie over het product zelf, maar in het doosje zit ook nog een gebruiksaanwijzing.

Gebruik Vichy Liftactiv Anti-Oxidantenbooster

De Liftactiv anti-oxidantenbooster is, in tegenstelling tot een dagcrème of serum, een tijdelijke huidverzorging die de kwaliteit van je huid een enorme boost kan geven. Daarom is dit product perfect om je voor te bereiden op een moment waarbij jij er op je best uit wilt zien. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een première of tijdens de feestdagen komende maand. Met de feestdagen wil ik toch wel een uitgeruste huid hebben, ondanks dat ik volop bezig ben met afstuderen.

De booster is eigenlijk heel simpel gezegd een soort olie wat je 10 dagen lang aanbrengt op je gezicht. Elke dag breng je – bij voorkeur in de ochtend – vier of vijf druppeltjes aan op je gezicht. Dat doe je met schone handen en voordat je de rest van je verzorging aanbrengt. De substantie is heel vloeibaar, maar verspreid zich goed over de huid, trekt snel in, geeft geen plakkerig gevoel en glimt ook niet. Iets waar ik wel pas later achter kwam, is dat het product stiekem bedoeld is voor vrouwen boven de 40 jaar. Ik ben pas 21, maar ik wilde het product toch een kans geven. Ik heb immers een ontzettend vermoeide huid vanwege stress en vermoeidheid.

Werking Vichy Liftactiv Anti-Oxidantenbooster

Dan is het tijd voor de werking van het product. Dit was mijn huid voordat ik begon met de 10-daagse kuur. Het is niet heel goed te zien, maar de huid rondom mijn ogen oogt wat vermoeid en ik heb hier en daar een klein rood bultje. Het viel me op deze foto heel erg mee.

(Allereerst, wat een fijne andere belichting, maar dat is zo lastig als er dagen tussen zitten). Hier zien jullie mijn huid na 6 dagen. Ja, zes. Waar de booster moet zorgen voor het verminderen van de tekenen van vermoeidheid, zorgde het er bij mij juist voor dat ik allemaal (rode) bultjes kreeg. Mijn voorhoofd en kin hadden er voornamelijk last van (het zijn helaas op een foto niet echt zichtbare plekjes, omdat het een soort ‘textuur’ achterliet op mijn gezicht). Mijn huid is ontzettend gevoelig en helaas reageerde het gewoon niet goed op dit product, dus ben ik er na 6 dagen toch echt mee gestopt. Ik wilde het niet nog erger maken. Helaas, maar voor mij en mijn gevoelige huidje werkt het gewoon niet.

Nu ik dit schrijf zijn we een paar dagen later en ik merk gewoon echt dat mijn huid er weer een stuk rustiger uitziet. Ik heb minder last van bultjes. Misschien is mijn huid gewoon nog te jong om zo’n product te gebruiken ;p.

Conclusie Vichy Liftactiv Anti-Oxidantenbooster

Hoe graag ik ook had gewild dat dit product zou werken om mijn gestreste en vermoeide huid te kalmeren, heeft het helaas alleen maar meer onrust veroorzaakt. En dat terwijl er toch echt veel goede reviews ook te vinden zijn. Voor mij geen succes, maar misschien voor jou natuurlijk wel.

Zou jij dit product proberen?

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.