w7 in the moodHoi allemaal. Ik ben weer een oogschaduwpalette rijker. Al tijden stond een van de kleine W7-paletten op mijn lijstje, maar telkens kocht ik ze niet. Tot ik een heel leuk pakketje ontving van Daphne, waarin het W7 In The Mood oogschaduwpalette verpakt zat. Ik werd meteen enthousiast, want die wilde ik al zó lang proberen. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Verpakking

DSC_0663De verpakking vind ik niet zo. Hij is grof en lomp en veel groter dan eigenlijk nodig is. Hem meenemen in je toilettas is dus niet heel gemakkelijk. Wel vind ik het leuk dat er duidelijk op staat om welk palette het gaat: In The Mood. Daarbij sluit de verpakking wel goed.

Kleuren

DSC_0669 DSC_0671In The Mood is een dupe van het Urban Decay Naked Basics palette, eentje die ook nog hoog op mijn wishlist staat. Hij bevat allemaal kleuren voor een natuurlijke ooglook en op de eerste kleur na zijn ze allemaal mat.

DSC_0675Hier zie je de kleuren met flits. Je kunt nu ook duidelijk zien dat de eerste kleur een kleine shimmer bevat. Deze kun je gebruiken als highlighter.

Swatches & Look

DSC_0678 DSC_0680De kleuren zijn prima gepigmenteerd. De tweede en derde kleur lijken slecht, maar die liggen heel dicht bij mijn huidskleur. Wel zijn de oogschaduwen zacht, waardoor ze korrelen. Je kwast goed aftikken is dus echt een must. Daarbij moet je de kleuren soms wel opbouwen om het mooiste resultaat te krijgen.

DSC_0854 DSC_0855Een basic look is vrijwel het enige wat je ermee kunt maken, tenzij je de zwarte kleur erbij pakt. Nu draag ik dat niet zo vaak, dus ik maakte dan ook een dagelijkse look. Ik bracht kleur 4 aan in de arcadeboog en blendde deze naar boven. Daarna bracht ik kleur 3 aan over het gehele ooglid. Ik pakte kleur 5 erbij en deze bracht ik aan op het buitenste gedeelte van mijn oog en ik trok hem door in de crease. Ik blendde kleur 4 en 5 door elkaar, door nog lichtjes kleur 4 over de bruine kleur aan te brengen. Dit ging heel soepel en de kleuren vervaagden niet. Ik gebruikte de zwarte kleur voor een klein zwart lijntje boven mijn wimperrand.

DSC_0858Hier nog een full face. Hier zie je duidelijke diepte in de crease, maar de kleur op mijn ooglid valt een beetje weg. Het is dan ook wel een dagelijkse look geworden, dus zo erg vind ik dat niet. De kleuren brengen goed aan, blenden ook goed en zijn eventueel ook goed op te bouwen. Een prima palette dus die je met gemak elke dag kan gebruiken!

Conclusie

DSC_0670Al met al ben ik tevreden over het palette. Ondanks de verpakking en de lichte fall out (die overigens goed te voorkomen is door je kwast af te tikken) is het palette geschikt voor elke dag, zijn de kleuren fijn in gebruik en blenden ze mooi samen.

Heb jij al eens de paletten van W7 geprobeerd?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)