Hoi allemaal. Als er iets is waar ik de laatste jaren verliefd op ben geworden, dan is het wel highlighter. Iedere keer weer ontdek ik nieuwe merken en pareltjes. Vandaag is het weer eens tijd om een budget highlighter van dichtbij te bekijken, namelijk de Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals. Kijk je mee?

Vormgeving Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

De vormgeving van de verpakking is heel saai en simpel. Maar dat geeft niet, want het is een hartstikke portemonnee-vriendelijke highlighter. Wel voelt de verpakking stevig aan, dus meenemen op reis kun je hem zeker.

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

De binnenkant is daarentegen veel luxer vormgegeven: de highlighter bevat een supermooi bloemenpatroon. Als je de buitenkant wegdenkt en een luxe verpakking eromheen denkt, dan zou het zo een Dior highlighter kunnen zijn qua vormgeving.

Inhoud Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

De highlighter zelf is champagnekleurig met een warme, soort roségouden ondertoon. Ik ben echt gek op dit soort highlighters, omdat ze bij heel veel verschillende looks passen. Wel valt het me meteen op dat er ook glitters in de highlighter verwerkt zitten, dus ik ben benieuwd hoe dit op de huid gaat zijn.

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Hier nog een close-up van de Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals highlighter. Zó mooi!

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Eenmaal geswatcht zie je nog wel wat glitters, maar vooral heel veel glans. De highlighter is intens, maar toch ook heel neutraal door de kleur. Hij swatcht zo zacht als boter. Ik werd echt direct verliefd op deze highlighter en kon niet wachten tot ik hem op mijn gezicht kon smeren.

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Ik wachtte dan ook niet al te lang meer met het proberen van de highlighter. Op mijn gezicht werd ik nog verliefder: de glitters verdwijnen en maken plaats voor een ontzettend mooie, neutrale glans. Wel wat intenser, maar nog steeds goed op te bouwen. Met een kwast pakt hij namelijk toch net wat minder pigment dan met een vinger, wat juist heel fijn is. Ik heb deze highlighter echt zoveel gedragen de afgelopen tijd en hij blijft ook nog eens heel erg goed zitten.

Conclusie Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Ja, dit is echt een toppertje en dat voor zó weinig geld. Hij is glanzend, intens, toch neutraal en gewoon heel erg mooi. Ik kan hem echt iedereen aanraden! Mijn eerste Wet ‘n Wild product is echt een goede start. Ik ben nu heel benieuwd geworden naar de andere producten..

De Wet ‘n Wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop voor slechts € 5,29. Helaas is hij momenteel uitverkocht, maar je kunt altijd even wachten. Anders is hij ook nog te bestellen op BeautyBay.com voor € 6. Wat je zelf wil!

Wat vind jij van deze highlighter?