zoeva lipstickHoi allemaal. Het merk Zoeva kennen jullie waarschijnlijk inmiddels wel van de welbekende oogschaduwpaletten. Ik heb er daar ook eentje van: het Zoeva Cocoa Blend palette. Maar ik ben ook wel iemand die naast alle gehypete producten, ook minder bekende dingen wil uitproberen. Daarom besloot ik een lipstick van Zoeva te bestellen. Ik koos voor de Zoeva Luxe Cream Lipstick in Pop Stitch en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Verpakking

DSC_0251 DSC_0254Het doosje ziet er echt heel leuk uit. Hij is zilver met een soort spiegel-effect. Het logo van Zoeva staat erop en om wat voor lipstick het gaat. Op de achterkant staat informatie over de ingrediënten.

DSC_0255 DSC_0256Op de zijkant staat nog ‘Color. Love. Makeup.’ en dat vind ik zelf een heel leuk detail. Op de bovenkant van het doosje staat om welke lipstick het gaat, in dit geval Pop Stitch.

DSC_0259 DSC_0261De huls van de lipstick heeft ook dat spiegelende effect. De huls voelt niet heel stevig aan en de dop zit er ook een beetje scheef op. Wel sluit hij magnetisch en dat werkt wel fijn. Gelukkig hebben de lipsticks van Zoeva een klein prijsje en het gaat natuurlijk om de inhoud.

Kleur & Swatch

DSC_0263 DSC_0264Ik ging voor de kleur Pop Stitch: een opvallende roze kleur met een koele ondertoon. Ik ben dol op felle roze kleuren. De lipstick ziet er netjes uit. Ook hier vind je weer het tekstdetail terug van het doosje. Leuk!

DSC_0265 DSC_0267Wow, wat een pigment! Dit is een veegje. De lipstick is niet alleen heel gepigmenteerd, maar ook superromig. Hij glijdt als boter over mijn arm. Ook zie je de koele ondertoon er heel goed in terug. Ik ben zo benieuwd hoe de kleur op mijn lippen staat.

DSC_0270En toen werd ik chagrijnig. En nee absoluut niet vanwege de lipstick, maar vanwege deze foto. De kleur komt echt helemaaaaal niet goed over. Hij is echt net zo opvallend en fel als op de swatch. Wel vind ik de kleur echt heel erg mooi en ik zou hem tijdens de feestdagen zeker gaan dragen.

De lipstick blijft ook onwijs goed zitten. Na 4-5 uurtjes begint hij toch wel echt te vervagen. Daarvoor wordt hij gewoon wat minder intens en vervaagt hij geleidelijk. Wowie, zo mooi!

Conclusie

DSC_0262Moet jij ook de Zoeva Luxe Cream Lipstick in Pop Stitch ook proberen? Ja! Als je houdt van opvallend en roze, dan is deze lipstick gemaakt voor jou. Hij is intens, romig en blijft echt onwijs goed zitten voor een creamy lipstick. En dat voor een superfijn prijsje: je bestelt een lipstick van Zoeva al voor 8,95 euro bij Douglas! Ik zeg doen.

Heb jij al eens lipsticks van Zoeva geprobeerd?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)