Helloooo. Ik ben echt gek op lezen, maar ik doe het zo weinig. Een hele tijd geleden (lees: zomer vorig jaar) kocht ik het boek On Life van Anna Nooshin – de opvolger van On Top, die ik ook met veel plezier had gelezen. Ik heb hem al een hele tijd uitgelezen, maar vandaag wil ik toch nog late to the party mijn mening erover geven!

Anna Nooshin On Life

Anna Nooshin On Life

Zoals ik in de intro dus al zei, is On Life een soort vervolg op On Top. In On Top vertelde Anna van alles over haar leven en de zakelijke kant ervan. Dus wat ze heeft gedaan om ‘aan de top’ te komen. On Life gaat veel dieper in op haar persoonlijke leven. Het is een (relatief dun) boekje over Fashion, Beauty, Reizen, Vriendschap en de Liefde.

Anna Nooshin On Life

De indeling van de hoofdstukken vind ik ontzettend leuk gedaan. Elk hoofdstuk heeft een bepaald thema, bijvoorbeeld beauty of fashion. Anna gaat dan niet zelf vertellen hoe ze bijvoorbeeld haar kledingstijl bepaald of hoe ze haar haren wil stylen: ze vraagt het aan haar kappers, stylisten, make-upartiesten etc. In de vorm van een interview vraagt Anna de belangrijkste personen in haar leven over hoe zij haar zien. Een ontzettend persoonlijk verhaal!

Anna Nooshin On Life

Het persoonlijke verhaal is weer op dezelfde, vlotte manier geschreven als haar eerste boek. Ik ging er dan ook als een speer doorheen (wat ik zelfs een beetje jammer vond, haha). Ik vond het ontzettend leuk om vanuit het perspectief van anderen meer over Anna te weten te komen, meer over haar persoonlijke leven. Het is gewoon een heerlijk boek om te lezen.

Anna Nooshin On Life

Mocht je het On Top nog niet gelezen hebben, is het misschien wel een idee om die eerst te lezen. Maar ook zonder die gelezen te hebben, is On Life een echte aanrader als je gewoon even iets luchtigs wilt lezen.

On Life is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor € 15,00.

Heb jij dit boek al gelezen?

liefs Joyce