Foto 24-11-15 19 08 10Ik zag de Christmas TAG inmiddels al een paar keer voorbij komen. Ondanks dat ik door niemand getagd ben, wil ik deze toch graag doen, want ik hou gewoon zo van kerst! Blijf je lezen?

Echte kerstboom of een neppe?
Ik heb misschien wel een neppe kerstboom op mijn kamer staan, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar een echte. Daar ben ik mee opgegroeid en voor mij voelt dat nog een beetje meer als kerst.

Oogschaduw met Kerst: zilver of goud?
Hmm, deze vind ik lastig. Ik heb namelijk een nieuwe shimmer dust en die is zilver, maar een mooie nude look met goud is ook wel mooi. Nee, ik kan niet kiezen. Ik stel voor zilver op 1e kerstdag en goud op 2e kerstdag. Komen die 2 dagen toch goed van pas, haha!

Favoriete kerstliedje?
Ja, deze zal bij veel mensen bovenaan het lijstje staan, maar mijn favoriet is toch echt ‘All I want for Christmas is you’ van Mariah Carey. Heerlijk nummer om lekker hard mee te zingen! Niet zo lang geleden blogde ik nog over mijn 10 favoriete kerstliedjes, dus als je wilt weten welke dat zijn, klik dan hier!

Favoriete kerstfilm?
Ik heb denk ik wel meerdere favoriete films. Ik ben gek op de film ‘Love Actually’, maar ik hou ook echt van de ‘Santa Clause’ films! Kopje thee erbij, kaarsjes aan en genieten maar.

Uit eten of zelf koken?
Ik ga toch echt voor zelf koken. Ik vind uit eten gaan lekker, maar ik vind het juist wat hebben om thuis een diner te houden met familie. Heeft voor mij toch meer sfeer dan een restaurant.

Kerstfeestje: organiseren of zelf bezoeken?
Dit maakt mij echt niks uit. Bezoeken is hartstikke leuk, maar zelf organiseren is ook leuk. Ik zou het telkens afwisselen. Ik vind het beiden leuk, zolang je maar met familie of vrienden bent.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Kerst draait voor mij niet alleen om de cadeaus. Ja, ik vind cadeaus krijgen heel erg leuk hoor, dat geef ik gewoon toe. Maar op één staat voor mij toch wel dat mijn familie en vrienden erbij zijn en dat ze gezond zijn. Daarna werk ik mijn verlanglijstje met een heleboel cadeaus af, hihi.

Witte kerst: ja of nee?
Zeker weten, JA. Als ik ergens heen moet, heb ik een hekel aan sneeuw, maar tijdens kerst geeft dat extra sfeer. En dan heb ik toch niet echt verplichtingen, dus dan is het ook niet erg.

Kleuren in de boom?
Felle kleuren, nee. Simpele kleuren, ja. Dit jaar heb ik in mijn boompje zilver, wit en koperkleurige versiering en ik vind het echt leuk.

DSC_0257

Jurkjes of winterse truien?
Jurkjes! Ik draag veel vaker truien dan jurkjes, dus met kerst kies ik echt voor een jurkje. Dit jaar heb ik er alweer eentje klaarhangen en vorig jaar droeg ik ook een jurkje. Winterse truien draag ik vaker, dus die vind ik met kerst niet heel speciaal. Behalve een foute kerstrui, maar die heb ik niet.

Vroeg opstaan of uitslapen met Kerst?
Niet te vroeg opstaan, maar ook niet te lang in bed liggen. Ik wil namelijk zo lang mogelijk van kerst kunnen genieten!

Dit was alweer mijn Christmas Tag. Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen!

Love Joyce