Is het al bijna Kerst TAGWoehoe, nog een kerstartikel. Ik vind het echt zo onwijs leuk om artikelen te schrijven met het thema Kerst en komende week verschijnen er dan ook zeker nog een aantal. Toen ik de ‘Is het al bijna Kerst?’ TAG voorbij zag komen, móést ik hem wel invullen. Hallo, kerstliefhebber hier! Ik kan niet meer wachten, dus met veel plezier vul ik deze TAG voor jullie in. Kijken jullie mee?

Hoe lang nog tot Kerst is?

Nog 8 dagen en dan is het al Kerstavond. YAY, can’t wait.

Op een schaal van 1 tot en met 10, hoe erg kijk jij uit naar Kerst?

Een hele dikke vette 10. Ik vind Kerst altijd zo gezellig en ik kijk er altijd al ruim 2 maanden van tevoren naar uit.

Wanneer zet jij de kerstboom op?

Dit verschilt eigenlijk altijd. Vaak zet ik mijn minikunstboom wel pas in december en wanneer ik er zin in heb. Dit jaar was dat op 1 december al hihi. Maar de kerstboom in de woonkamer staat vaak pas na Sinterklaas.

Foto 05-12-15 11 54 16

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Een mooie volle, echte boom met veel warme lichtjes. Daarin hang ik allerlei witte, grijze/zilveren en bronzen kerstballen. Love it!

Wat is je favoriete kerstliedje?

Op dit moment is dat ‘Santa tell me’  van Ariana Grande. Maar All I Want For Christmas blijf ik ook echt heerlijk vinden en zing ik altijd hard mee.

Wat vind jij echt niet kunnen tijdens Kerst?

Ruzie maken. Sowieso vind ik dat niet kunnen, maar ik vind dat je dat tijdens Kerst even achter je moet laten.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?

Tellen alle lekkernijen overdag ook? Ik zit vaak zo vol, dat een dessert er haast niet in gaat, haha. Dus alle chocolaatjes, toastjes, chipjes en nootjes overdag vind ik heerlijk. En natuurlijk banketstaaf!

Foto 04-12-15 09 35 42

Wat voor outfit draag jij meestal met Kerst?

Meestal heb ik 1 dag een jurkje aan en de andere dag of een spijkerbroek met blouse of een rok met een blouse. Dit jaar zal het waarschijnlijk een rok met pailettenblouse worden!

Hoe ziet Kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Ik hoop dat ik Kerst over 25 jaar met Jorn en onze toekomstige kindjes kan vieren. Hopelijk zijn alle opa’s en oma’s er dan ook bij en vieren we het gezellig met z’n allen.

Tot slot; wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

Kerstliedjes, een versierde kerstboom, gezellig met familie en stiekem ook de cadeaus. Dat vind ik altijd zo ontzettend gezellig en hoop ik nog jaren te kunnen doen. Dat is dan ook onze traditie: gezellig met z’n allen en uitgebreid met cadeaus en lekker eten.

Aaah, wat een leuke TAG! Ik kan nu helemaaal niet meer wachten op Kerst. Nog even volhouden, Joyce.

Wat doe jij het liefst met Kerst?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)