kerstcadeaus onder 15Hallo hallo. Sinterklaas is uit het land en dus wordt het tijd dat we inspiratie gaan opdoen voor kerstcadeaus. Ik ben gek op het zoeken naar en geven van cadeaus, dus ik ga al vroeg aan de slag. Ik maak een lijstje en vraag anderen ook een lijstje te maken. Daarna ga ik op pad. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? No worries, ik deel vandaag cadeaus onder de 15 euro voor hem en haar! Voor elk budget, maar toch nog hartstikke leuk. Kijk je mee naar deze kerstcadeaus onder € 15?

De leukste cadeaus

kerstcadeaus onder € 15

♥ Boeken

Zowel mannen als vrouwen kun je blij maken met een nieuw boek. En ze hoeven helemaal niet duur te zijn! Verras haar met bijvoorbeeld Grey, het vierde deel van Vijftig Tinten Grijs. Maar ook het boek ‘14.000 things to be happy about‘ is leuk voor hem en haar! Daar word je toch blij van.

♥ Parfumsetjes

Rond de feestdagen hebben winkels, zoals Douglas en ICI Paris XL altijd leuke aanbiedingen. Lekker parfum hoeft dan helemaal niet duur te zijn! Beyoncé Heat kost rond de 15 euro en ruikt ook nog eens superlekker! Voor de mannetjes kun je een kijkje nemen bij parfum van Replay, ook altijd heel lekker!

♥ Make-up

Een vrouw kun je altijd blij maken met mooie make-up, dus sla je slag! Geef haar bijvoorbeeld een mooie lipset van KIKO. Dan heb je een lipstick en bijpassend lippotlood voor een klein prijsje. En de kleur Deep Wine is ook nog eens hartstikke mooi in het najaar! Win-win.

♥ Lush lekkers

Lush is altijd goed! Het ruikt lekker, verzorgt en zorgt vaak ook nog voor ontspanning. Een lekkere bath bomb of een set met meerdere badproducten: zowel het geven als het krijgen is verrukkelijk! Oh en dit vinden mannen stiekem ook heel leuk om te krijgen.

♥ CD’s

Hoewel Spotify en iTunes het mogelijk maken om muziek te kopen en te downloaden, is het krijgen van een CD altijd nog veel leuker. En ze staan ook leuk in die kast. Verzamelen maar! De CD van The Script is bijvoorbeeld heerlijk betaalbaar én leuk om te krijgen.

♥ vtwonen cadeaukaart

Voor de dames die graag van alles in huis veranderen, is er de vtwonen cadeaukaart! Geen gedoe met het zoeken van accessoires voor in huis, want je laat het ze gewoon lekker zelf doen. Je kunt zelf een bedrag kiezen of er eentje kopen van 15 euro.

♥ Netflix cadeaukaart

De die hard film- en seriekijkers kun je verrassen met een Netflix cadeaukaart. Nu kunnen ze lekker films en series kijken totdat het saldo op is. En jij kunt misschien wel lekker meekijken. Dubbel zo leuk dus!

Wat is jouw ideale kerstcadeau onder 15 euro?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)