DSC_0636Hoi allemaal. Vandaag heb ik weer heerlijk cadeau-inspiratie voor jullie bij elkaar geraapt. De vorige keer konden jullie al kerstcadeaus onder € 15 bekijken. Vandaag is het budget voor cadeaus iets breder. Dit keer kijken we naar van alles tot € 50 euro. Dus hier zitten goedkopere dingen tussen, maar ook cadeaus voor een groter budget. Wie weet zit er nog iets tussen wat jij kunt vragen aan de Kerstman. Kijk je mee?

De leukste cadeaus tot € 50

cadeaus tot 50 euro

♥ Parfumsetjes

Parfumsetjes kunnen nog steeds, maar nu is er meer keus! Voor mannen zijn de geuren van James Bond altijd heel erg lekker. Voor dames kun je kijken naar Paco Robannne Lady Million; ook altijd goed!

♥ Sporttas

Voor de sportieve mannen (en vrouwen natuurlijk ook), is het krijgen van een nieuwe sporttas altijd leuk. Deze sporttas van Nike ziet er mooi uit, heeft veel ruimte en is ook nog hartstikke betaalbaar!

♥ Horloges

Horloges hoeven helemaal niet duur te zijn! Neem voor dames bijvoorbeeld dit setje met een horloge en armband en voor mannen een simpel horloge met een leren bandje. Die overigens ook heel erg chic is voor de dames.

♥ Make-up

Make-up doet het nog steeds goed bij de dames. Het ZOEVA Cocoa Blend palette is een heel mooi palette om te geven. Lijkt op chocolade, is goed gepigmenteerd en betaalbaar. Kun je nog meer cadeaus kopen, ghehe.

♥ Kookboeken

Voor de kookliefhebbers zijn er genoeg kookboeken verkrijgbaar, maar deze van Rudolph van Veen is natuurlijk het allerleukst. Tip: geef hem als vervroegd cadeau, zodat de thuiskok iets heerlijks kan maken voor het kerstdiner, hihi.

♥ Boeken

Boeken zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Hoe leuk is het om helemaal weg te dromen bij een verhaal en je eigen personages in te beelden. Geef bijvoorbeeld ‘Het meisje in de trein‘.

♥ Verzorging

Het verzorgen van onze huid vinden we allemaal belangrijk. Daarom is het krijgen van heerlijke verzorging een feestje voor je huid. Met een vers gezichtsmasker van Lush blijft je huid soepel en fris.

♥ DVD’s

Niets is leuker dan op een vrije avond of zondagmiddag een DVD te kijken. Er is genoeg keuze! Geef de mannen bijvoorbeeld American Sniper, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Wat geef jij graag cadeau?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)