mijn favoriete kerstliedjesHoi allemaal. Wauw, het is gewoon alweer de 23e vandaag. KERST IS ZO DICHTBIJ NU. De afgelopen weken heb ik echt onwijs veel kerstmuziek geluisterd, want ik word zo vrolijk van die liedjes. Omdat ik zo obsessed ben met kerstliedjes, leek het me leuk om vandaag mijn 5 favorieten aan jullie te laten zien én horen. Vergeet je niet mee te zingen?

Santa tell me – Ariana Grande

Als dit nummer opstaat, dan zing ik keihard mee. En vervolgens zit hij de rest van de dag in m’n hoofd en zing ik hem in mijn kamer en onder de douche gewoon weer.

Mistletoe – Justin Bieber

Ik ben niet altijd fan geweest van Justin Bieber – sinds kort wel, want zijn muziek is gewoon zó tof nu – maar Mistletoe is het enige nummer die ik gewoon al jaren leuk vind.

It’s beginning to look a lot like Christmas – Michael Bublé

https://www.youtube.com/watch?v=9pvL-SFVcKY

Je hoort tegenwoordig vrij weinig van Michael Bublé, maar zodra Kerst eraan komt, worden zijn versies van bekende kerstliedjes non-stop gedraaid. Mijn favoriet is It’s beginning to look a lot like Christmas, want hey, HET IS BIJNA KERST.

All I want for Christmas is you – Mariah Carey

Niet te missen tussen mijn favoriete kerstliedjes, is natuurlijk All I want for Christmas is you. Wanneer deze opkomt, kun je maar beter je oren bedekken, want het zingen gaat dan over in kei-hard blèren.

Being alone at Christmas – Miss Montreal

Alleen met Kerst? Absoluut niet, maar ik vind dit nummer van Miss Montreal zo vrolijk dat ik hem gewoon een plekje moest geven in het lijstje!

Dat was dan alweer mijn 5 favoriete kerstliedjes. Er zit geen volgorde in, want ik vind ze allemaal net zo leuk en vrolijk. En uiteraard zijn er nog veel meer liedjes die ik met plezier luister.

Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)