favoriete nagellak voor de feestdagenHoi allemaal. Ik ben dol op nagellak en tijdens de feestdagen pak ik altijd flink uit. Ik maak daar bijna elk jaar gebruik van dezelfde kleuren, gewoon omdat ze zo goed passen. Of ik ze alleen lak of er ook een fancy nail art van maak: deze kleuren zijn écht favoriet tijdens de feestdagen. En omdat ik zo’n fan ben, wil ik ze vandaag aan je laten zien! Kijk je mee?

KIKO 480 Pearly Brass

DSC_0393 DSC_0404Mijn eerste favoriete nagellak is van KIKO. Dit is eigenlijk een nieuwe favoriet, want mijn andere gouden nagellak is op. Maar omdat ik goud echt bij de feestdagen vind passen, hoort deze thuis in het rijtje van favorieten. Dekt in 2 laagjes en blijft lang zitten!

AERO Zilver

DSC_0395DSC_0411Ook een zilveren lak kan niet ontbreken in het rijtje. Deze van Aero is groot favoriet tijdens de feestdagen. Dekt ook in 2 laagjes en lakt fijn. Alleen de geur van deze vind ik iets minder.

Essence 01 The Most Wonderful Tree

DSC_0396DSC_0408De volgende lak is een top coat uit een oude collectie van Essence. Deze lak heeft niet alleen een naam die me doet denken aan kerst, de ‘streepjes’ doen me denken aan een kerstboom! Hier bracht ik twee dunne laagjes aan over de lak van KIKO. Je kunt hem ook dikker aanbrengen en opbouwen tot hij zo goed als dekkend is. Hij is helaas niet meer verkrijgbaar, maar er bestaan vast vergelijkbare nagellakken!

Hema nr. 821

DSC_0394DSC_0413Ik denk dat dit het derde of misschien zelfs al vierde jaar wordt dat ik deze nagellak gebruik. De kleur is zo onwijs mooi en doet me echt denken aan Kerst. Hij dekt in 2 dunne laagjes en de glans is prachtig. Mocht deze lak ooit op gaan, koop ik zeker een nieuwe. Dus Hema, laat deze voorlopig nog even in je collectie.

Rimmel Precious Stones

DSC_0397 DSC_0419En als laatste een prachtige glitter top coat van Rimmel. Deze gaf ik jaren terug aan mezelf voor Kerst en ik gebruik hem elk jaar weer opnieuw. Ik heb hem hier als top coat over de rode nagellak van Hema aangebracht, maar 2 laagjes van alleen deze nagellak is al dekkend. De glitters vind ik echt kerstig en daarom kan deze niet ontbreken!

DSC_0389Dat waren dan al mijn favoriete nagellakken voor de feestdagen. En ik denk dat ik deze er dit jaar zeker weer bij ga pakken.

Welke nagellak vind jij mooi voor de feestdagen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)