De allerleukste en gezelligste tijd van het jaar komt er alweer aan: Kerst. Ik ben stiekem al weken in de kerststemming en bezig met de feestdagen, omdat ik er gewoonweg heel veel zin in heb dit jaar. Zoals elk jaar doen we weer uitgebreid cadeautjes bij ons thuis, maar ook bij Jorn thuis. Daarom werd het maar eens tijd om een lijstje te gaan maken. Vandaag is het tijd voor mijn kerst wishlist van dit jaar! Kijk je mee naar alles wat ik zou wensen?

Lieve Kerstman, dit  jaar wens ik…

kerst wishlist

Nieuwe pantoffels voor warme voeten

Ik vind het in de winter altijd heerlijk om sloffen te dragen, maar het probleem is eigenlijk altijd dat die dingen op een gegeven moment zo plat worden, dat ze alleen maar uitvallen. Vorige keer had ik onwijs leuke sloffen gekregen van Hunkemöller in de vorm van rendieren en die bevielen erg goed. Dit jaar ben ik wel weer toe aan een nieuw paar, dus ik heb weer even zitten neuzen. Deze grijze rendieren vind ik ook wel erg schattig.

Een Gucci-like riem

Ik heb twee hele fijne riemen om mijn broeken omhoog te houden. Want ja, dat is gewoon heel handig. Maar vaak stop ik een stuk van mijn shirt of trui in mijn broek en dan zijn mijn riemen toch wel wat saai. Daarom lijkt het mij leuk om voor de afwisseling een riem met een mooie gesp aan mijn collectie toe te voegen! Je weet wel, zo’n Gucci-like riem. Ook leuk om bijvoorbeeld jurkjes net een beetje extra detail te geven. Overigens zoek ik ook nog een leuk cadeau om aan Jorn te geven, dus misschien moet ik ook eens op zoek naar heren riemen..

Een portemonnee voor al mijn gel… pasjes

Een tijdje geleden kocht ik een Michael Kors tasje en daar ben ik onwijs blij mee. Het enige onhandige is dat mijn grote portemonnee er echt nét aan in past en dan sta je soms toch wel wat onhandig te pielen bij een kassa om hem in of uit je tas te krijgen. Daarom wil ik een kleinere portemonnee, zodat ik af en toe alleen de belangrijke of benodigde pasjes erin kan doen en deze dan makkelijk in mijn kleine tasje kan gooien. Bij My Jewellery vond ik een hele leuke met subtiele panterprint en ook nog eens voor een fijn prijsje.

Nóg meer Kiko make-up

Hoe kan het ook anders dan dat er Kiko make-upjes op mijn lijstje staan. Elk jaar weten ze het weer voor elkaar te krijgen om de mooiste kerstcollecties en gift sets uit te brengen. Dit jaar werd ik direct verliefd op zowel het oogschaduwpalette als het highlighterpalette. Ik heb het highlighterpalette al in de winkel gezien en daar werd ik nog verliefder. Het oogschaduwpalette blijft nog een verrassing, maar ik weet gewoon dat deze ook meer dan prima gaat zijn. Die zou ik toch wel graag allebei aan mijn make-up stash toevoegen, hoor..

Mamma Mia, here we go again

Dvd’s, die zijn helemaal nog niet ouderwets. Elk jaar weer weet ik er een aantal op mijn lijstje te zetten en dit jaar is het onder andere Mamma Mia 2 geworden. Die film heb ik een hele tijd geleden alweer in de bioscoop gezien en ik vond hem zo leuk! Bovendien hebben mama en ik het eerste deel ook op dvd, dus hebben we dit nieuwe deel ook nodig om de collectie compleet te maken (en zodat we marathons kunnen houden).

Mooie en leuke boeken

Ook vraag ik elk jaar weer boeken, want die zijn altijd goed. Dit jaar staan onder andere Paris Street Style en Instaproof op mijn lijstje. Paris Street Style is meer een soort modeboek en die ziet er ook heel erg leuk uit. Instaproof is geschreven door Kirsten Jassies en staat vol met tips over Instagram; superhandig! Ik weet dat mama vooral ook erg benieuwd is naar die laatste..

Handschoentjes voor het sporten

Misschien weten jullie dit al, maar sinds een paar maanden doe ik aan crossfit. Daarvoor heb je toch vaak gewichten of het rek vast. Dat leidt nog weleens tot pijnlijke en grote blaren, dus van die handschoentjes lijken me superhandig voor wat bescherming en vooral ook voor wat grip. Bovendien is Kerst dan echt zo’n gelegenheid om ook dat soort handige (woordgrap, haha) cadeautjes te vragen. Welk merk maakt me eigenlijk niet zoveel uit, maar van Nike vond ik deze met een roze detail. Altijd goed.

Blond Amsterdam servies voor de collectie

Inmiddels hebben Jorn en ik al heel wat borden, mokken en kopjes gespaard van Blond Amsterdam, maar er zijn nog steeds een aantal dingen die ik graag toevoeg. Voor Sinterklaas kreeg ik van een collega een patatbordje. Superleuk, maar dan heb ik er natuurlijk wel twee nodig, dus de tweede staat op mijn lijstje. Ook de pastaborden vind ik echt onwijs leuk en ik ben gek op pasta. Die wil ik gewoon. Punt. Klaar. Die komen er hoe dan ook. Maar als de Kerstman een handje zou willen helpen, is dat altijd mooi meegenomen.

Andere mooie of lekkere beautyproducten

Eigenlijk is alles wat met beauty te maken heeft wel goed. Zo vind ik de kwastenset van Boozyshop en Vera Camilla heel erg leuk en zou ik die graag aan mijn stash toevoegen. Je kunt toch nooit genoeg kwasten hebben. Daarbij vind ik parfum ook altijd een leuk cadeau om te krijgen. In Parijs roken Daphne, Brittany en ik het Givenchy L’Interdit parfum en we waren opslag verliefd. Die is zó lekker! Maar helaas ook heel duur. Maar toch zet ik hem op mijn lijstje, hehe.

Wat staat er op jouw kerst wishlist dit jaar?

PS Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.