Kerst komt met de dag dichterbij (ik heb er weer zóveel zin in!) en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om lijstjes te gaan maken en cadeautjes voor elkaar te gaan scoren. Zoals elk jaar vier ik kerst bij Jorn thuis én bij ons thuis, waardoor ik altijd twee lijstjes maak. Ik moet dan altijd goed nadenken wat ik op welk lijstje zet, haha. Het leek me in elk geval wel ook heel leuk om die twee lijstjes deels samen te voegen en met jullie te delen! Dit staat er op mijn verlanglijstje voor de feestdagen.

Dit staat er op mijn lijstje…

verlanglijstje voor kerst 2019

Boeken

Zoals elk jaar zet ik weer een aantal boeken op mijn lijstje. Ik heb ook ‘Five Feet Apart’ erop gezet, maar de boeken die ik het liefst krijg, zijn onder andere de boeken van Kelly Weekers. Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 geven beiden tips voor een leuker leven. De boeken laten zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel en geven tips hoe je daar anders mee kunt omgaan. Dat vind ik echt onwijs interessant klinken en bovendien kan ik wel wat tips gebruiken! Daarnaast lijkt het boek ‘Goaldigger Mindset‘ van Eve Tomaszewski en Esra Buke me interessant, zeker met mijn eigen onderneming. Het boek staat vol met tips en adviezen waarmee je zelf de mindset kunt creëren voor een succesvol leven. Allemaal ook best leerzame boeken, maar dat vind ik juist best wel interessant!

Sieraden

Zoals elk jaar staan er weer genoeg sieraden op mijn verlanglijstje voor kerst. Waaronder kettinkjes van My Jewellery, maar ook weer oorbelletjes. Ik heb 3 gaatjes in mijn oren en in het derde gaatje wil ik vaak een knopje houden. Maar in de eerste twee gaatjes heb ik nu ringetjes met hangertjes en dat vind ik er zo leuk uitzien! Daarom wil ik graag wat nieuwe toevoegen, zodat ik kan afwisselen. Bijvoorbeeld van het merk Karma met panter hangers. Ook wil ik weer nieuwe charms voor mijn Pandora armbanden. De sterrenbeelden zijn nieuw en ik wil dan graag mijn eigen sterrenbeeld; vissen. Ook de coffee cup wil ik nog, omdat ik graag koffie drink met mijn moeder en zij heeft deze charm ook. Vind ik gewoon toepasselijk en daarom heb ik hem op mijn lijstje gezet.

Servies

Jorn en ik sparen al jaren servies van Blond Amsterdam, onder andere. Ook dit jaar wil ik weer een aantal dingetjes toevoegen aan mijn collectie en een goede manier om dat te doen, is via kerst. Ik wil al heel lang de pizzaborden van Blond Amsterdam, maar ze zijn stiekem best prijzig per stuk. En ik wil er dan ten minste twee, haha. Maar: als je het niet probeert, heb je niks. Dus de pizzaborden staan erop! Ook de twee verschillende soorten espressokopjes vind ik superschattig en dit soort kleine kopjes hebben we nog niet. Zal ik een geheimpje vertellen? Ik weet dat we deze sowieso al gaan krijgen, hehe. Maar toch leuk om te benoemen!

Beauty

Natuurlijk kan het een en ander aan make-up of andere beautyproducten niet ontbreken. Zoals elk jaar zet ik wel iets van de Kiko kerstcollectie op mijn verlanglijstje. Dit jaar is dat het Kiko Magical Holiday Maxi Eyeshadow Palette geworden, want het gezichtspalette had ik zelf laatst al gekocht en dit oogschaduwpalette blijft toch mijn aandacht trekken. Ik moet alleen nog even kijken op welk lijstje ik deze ga zetten, haha. Daarnaast heb ik nu al een tijdje mijn zinnen gezet op de Essie Nagellak Winter Under Wraps. Ik heb hem zelf al een paar keer bijna gekocht, maar ik wilde hem toch op mijn lijstje zetten. Dit vind ik zo’n gave (kerstige) kleur! Nu denk ik niet dat ik deze nog op mijn nagels kan doen voor de kerst, maar dan heb ik hem vast voor volgend jaar. Bovendien denk ik dat ik die prachtige kleur het hele jaar zou dragen.

Lifestyle

Er zijn ook een aantal ‘lifestyle’ achtige cadeaus die ik dit jaar op mijn lijstje zet. Zo wil ik bijvoorbeeld al een tijdje een nieuwe sporttas. Ik gebruik nu voor turnen en crossfit twee verschillende tassen en beiden vind ik ze niet fijn (meer). Dus ik wil gewoon één grotere, goede sporttas waar ik alles in kan stoppen. Deze sporttas van Adidas vind ik erg mooi, is niet té groot en ook heel betaalbaar.
Daarnaast wil ik wat dingetjes voor in mijn kamer, zoals het snuggle plaid van Hema. Deze heeft een kat erop. HOE LEUK. Die moet ik gewoon hebben om onder te liggen als ik tv kijk. Ook wil ik graag beide formaten van de House Doctor vaas Lana. Ik vind de pootjes en de vorm van deze vazen echt zo ontzettend leuk en ik kijk er in huis elke keer tegenaan vanwege mama haar webshop. Ik mag ze vast wel op mijn lijstje zetten, hehe.
Als laatste wil ik heel graag een Instax fotoprinter. Ik heb al een camera en ik vind de polaroids onwijs leuk om te maken, maar ook lastig. Bovendien heb ik niet altijd de camera bij me. Dus het lijkt me leuk om dan achteraf nog, met dezelfde soort polaroids, de foto’s af te drukken met zo’n smartphoneprinter. Hij is alleen wel een beetje duurder dan ik had verwacht. Maar op mijn lijstje zetten kan natuurlijk altijd. Ik vind zowel de roze als de grijze variant van de printer leuk.

Planning

De laatste dingen op mijn lijstje hebben met planning te maken. Zo vind ik de Werkplanner van Zoedt erg leuk. Deze kan ik zowel voor mijn eigen onderneming gebruiken, als vanaf januari voor mijn nieuwe baan als contentmarketeer bij Otentic Perfumes. Hierin kun je bijvoorbeeld to-do-lijstjes maken, maar ook noteren met wie je een belafspraak hebt. Heel erg handig! Daarnaast vind ik het altijd leuk om gewoon nog een papieren agenda te hebben, ook al zet ik tegenwoordig alles in mijn telefoon (ik ben namelijk nogal vergeetachtig). Een papieren agenda vind ik gewoon een stukje leuker. Die van Paperfuel in handlettering-thema vind ik dit jaar weer erg leuk, dus die wil ik zeker op mijn lijstje!

Stiekem is dit niet alles wat er op mijn lijstje staat, want anders zaten we morgen nog dit artikel te lezen. Ik vraag voor kerst ook altijd praktische dingen, zoals sokken en basics. Dit jaar wil ik ook onder andere cups & spoons voor koken en bakken hebben, een nieuwe make-upspons en lekkere geurstokjes voor op mijn kamer. Genoeg om te vragen dus! 

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor de feestdagen?