Hi. Nog maar een klein weekje en dan is het alweer Kerst. Wat is de tijd snel gegaan, zeg! Nu het bijna zo ver is, wordt het wel eens tijd om mijn Christmas Wishlist met jullie te delen. Er staat stiekem best veel op, maar a girl can dreamright? Kijken jullie gezellig mee?

Christmas Wishlist

christmas wishlist

♥ Blond Amsterdam Servies

Op mijn kerstlijstje staat héél veel servies van Blond Amsterdam: van de kerstcollectie allerlei mokken en schalen. Van de City-collectie de kommetjes en bordjes van Parijs en Londen. Jorn en ik sparen al een aantal jaar servies van Blond Amsterdam, dus er kan vast nog wel wat bij hihi.

♥ Boeken

Naast een heleboel servies, heb ik ook een heleboel boeken op mijn lijstje staan. Lezen doe ik niet supervaak, maar ik vind het echt heel leuk en ontspannend. Momenteel ben ik aan het lezen in Me Before You, dus als ik alvast het tweede deel in huis kan hebben, scheelt weer. Daarnaast wil ik het Handlettering Werkboek en het boek Letters hebben om nog meer met handlettering te oefenen.

♥ Pandora Charms

Ik heb altijd wel wat Pandora charms op m’n lijstje staan, maar nu ik bij Pandora werk al helemaal. Ze zijn allemaal zo leuk! Degene die bovenaan m’n lijstje staat is de Christmas Kitten, want tsja, ik ben een kattenvrouwtje. Maar ook de Parijs-charm en kerstboom wil ik graag hebben.

♥ Pantoffels

Hoewel ik vrijwel altijd fluffy sokken draag in de winter, vind ik een paar pantoffels ook superlekker. Een aantal jaar geleden had ik ook een paar en die heb ik echt gedragen tot ze compleet versleten waren. Deze fluffy rendierpantoffels zag ik laatst bij Hunkemöller en ik vind ze helemaal geweldig!

♥ Rosékleurige oorbellen

Ik heb veel sieraden in een rosékleur, maar nog geen oorbelletjes. Soms heb ik een rosédagje en dan vind ik het stiekem toch wel jammer dat mijn oorbellen afwijken. Daarom werd het tijd om ze op mijn lijstje te zetten: deze rondjes van Pandora vind ik heel erg leuk!

♥ KIKO Make-up

Hoe kan het ook anders? Natuurlijk staan er make-upjes van Kiko op mijn lijstje. Ik ben altijd de grootste fan van de kerstcollecties en daarom heb ik ook een oogschaduwpalette, bronzer en blush op mijn lijstje staan. Ik ben heel benieuwd of de Kerstman me hiermee gaat verrassen.

♥ MYOMY Paper Bag Taupe

Oké, dit is dus echt een veel te duur cadeau voor Kerst, maar ik moest hem er toch even op zetten. Mijn handtas begint het echt te begeven en ik ben op zoek gegaan naar een mooie vervanger. Ik werd verliefd op deze mooie Paper Bag van MYOMY en ik mag wel een beetje kwijlen toch? Wie weet vindt de Kerstman dat ik heel lief ben geweest dit jaar.

Wat staat er op jouw Christmas Wishlist?

liefs Joyce