DSC_0526Hoi allemaal. Je ziet ze niet heel vaak voorbijkomen hier, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen: nail arts! En omdat de feestdagen voor de deur staan en ik van uitpakken hou, wil ik jullie laten zien hoe je deze simpele kerstboom kunt maken! Lekker feestelijk en voor iedereen te doen. Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen. Kijk je mee?

Wat heb je nodig?

DSC_0509

  • Een base- en topcoat
  • Een lichte nagellak, zoals lichtgrijs of een lichte nude
  • Een groene nagellak (met of zonder glitters)
  • Een gouden nagellak (met of zonder glitters)
  • Dotting tool
  • Nagellakwastjes
  • Je kunt eventueel ook satéprikkers gebruiken i.p.v. een kwastje of dotting tool.

Een kerstboom maken

DSC_0519

 Lak je nagels met de base coat. Laat deze goed drogen. Daarna breng je 1 of 2 laagjes aan van de lichte kleur nagellak. Is hij na 2 nog niet dekkend? Lak dan al je nagels nog eens, behalve je ringvinger.

DSC_0520DSC_0524

♥ Pak dan het dunne nagellakkwastje en de groene nagellak. Ik had geen groene nagellak met glitter, maar wel een losse top coat. Met een slingerende beweging maak je een kerstboompje met de groene nagellak. Daarna bracht ik de groene top coat eroverheen aan met hetzelfde kwastje.

♥ Zet met de gouden nagellak en de dotting tool een stip boven de kerstboom. Je kunt er eventueel ook een sterretje van maken. Daarna pakte ik een gouden glitter topcoat erbij en daarmee zette ik nog een stip boven de kerstboom. Nu zijn ze allebei lekker shiney!

DSC_0525

♥ De gouden glitter top coat bracht ik nog aan over al mijn andere nagels, zodat het een geheel werd. Maak alles af met een (sneldrogende) topcoat et voilà, simpele nagels! En toch lekker feestelijk!

Deel jouw kerstboomcreatie met de hashtag #nailartjoyce. Ik ben heel benieuwd of jullie er ook wat leuks van weten te maken!

Zou jij deze nail art maken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)