Foto 24-12-15 15 10 19Hoi allemaal! Vandaag is het alweer tweede kerstdag. Met Kerst pak ik graag uit en dan maak ik diverse nail arts. Een paar weken terug konden jullie al lezen hoe jullie een kerstboom en een Rudolph konden maken. Ik heb me weer lekker uitgesloofd dit jaar en het leek me dan ook leuk om te laten zien hoe kerstig mijn nagels dit jaar zijn! Kijk je mee?

Foto 24-12-15 15 10 26Het was haast wel te verwachten, want op de openingsfoto zag je het eigenlijk al. Op mijn linkerhand heb ik lekker veel verschillende nail arts gecombineerd. Je ziet de kerstman, de kerstmannetjesbuik, Rudolph en een kerstboom! Excuse the mess, want het lukte me maar niet om netjes te lakken en ik was te lui om de restjes weg te poetsen, hihi.

Foto 24-12-15 15 10 40Mijn rechterhand en duimen zijn lekker simpel. Een prachtige rode lak van Etos met een flakies top coat van O.P.I. Pretty, simpel en toch feestelijk! Fijne tweede kerstdag!

Wat draag jij met Kerst op je nagels?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)