DSC_0654Hoi allemaal. Vorige week verscheen er al een leuke kerstboom nail art en daar kreeg ik superleuke reacties op. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe, feestelijke nail art! Niet te missen tijdens Kerst en superschattig: Rudolph the red nosed reindeer. En het is helemaal niet zo’n moeilijke nail art. Ik leg je uit hoe je ook deze schattige nail art kunt maken. Kijk je mee?

Wat heb je nodig?

DSC_0644 DSC_0647

  • Een base- en top coat
  • Zwarte nagellak
  • Gouden nagellak
  • Rode nagellak – ik heb 2 verschillende gepakt, maar je kan gerust dezelfde gebruiken. Het leukste is al er een glansje in zit.
  • Bruine nagellak
  • Witte nagellak
  • Dotting tool
  • Nagellakkwastje of satéprikker

Rudolph the red nosed reindeer

DSC_0649 ♥ Breng een rode nagellak aan op al je nagels, maar laat je ringvinger leeg. Ik heb hier gekozen voor een rode nagellak van Hema met glitters erdoor.

♥ Breng op je ringvinger een halve cirkel aan met de bruine nagellak. Dit is heel simpel: zet de nagellakkwast in het midden van je nagel en lak in een rondje naar beneden. Je kunt eventueel ook stickers gebruiken.
Rudolph the red nosed reindeer ♥ Pak de dotting tool erbij en zet in het midden van de halve cirkel een rode stip. Dit is de rode neus van Rudolphie. Ik pakte hiervoor een rode nagellak van Hema met een parelmoerglans erdoor, deze is dus anders dan de rest van m’n nagels.

♥ Zet met dezelfde dotting tool – nadat je de rode nagellak eraf hebt gehaald – 2 witte stipjes boven de rode stip. Pak daarna een kleiner puntje van de dotting tool of een satéprikker en zet in de witte stipjes, kleinere zwarte stipjes. Dit zijn de ogen! Hij begint nu al steeds meer te lijken, vind je niet?

DSC_0653

♥ Pak daarna de nagellakkwast en de gouden nagellak, het is tijd voor het gewei. Zet twee streepjes vanaf z’n hoofd. Geef het gewei dan nog 2 ‘uitsteeksels’ door nog wat streepjes eraan toe te voegen. Bouw de kleur op tot je ze goed genoeg ziet.

♥ Top coat erover en je bent klaar! Jij heb dan die superschattige nagels met Kerst. Ook leuk: doe eens gek en combineer de kerstboom en Rudolph en versier elke nagel anders.

Rudolph the red nosed reindeerIk vind de Rudolph altijd zo leuk, dat ik die bijna elk jaar wel maak. Wil je meer rendieren? Geef de anderen dan een zwarte of roze neus, zodat je 1 Rudolph hebt, hihi.

Deel jouw Rudolph met de hashtag #nailartjoyce. Ik ben heel benieuwd of jullie er ook wat leuks van weten te maken!

Zou jij deze nail art maken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)