unboxing kerstpakketjesHoi allemaal. Een tijdje terug ontving ik leuke pakketten van lieve Bernadet en Kim. We zouden samen Kerst gaan vieren, maar helaas ging dat door wat omstandigheden niet door. Daarom stuurden we de pakketten met cadeautjes naar elkaar op en vandaag unbox ik ze in deze video! Bekijk snel de video om erachter te komen wat ik heb gekregen. Later ontving ik van lieve Daphne ook nog een klein pakketje met cadeautjes. Deze vind je na de lees-meer knop! Kijk snel verder dus.

De video is in HD kwaliteit te kijken! Als dit niet automatisch gaat, klik dan even op het tandwieltje onderin en zet de video op de hoogste kwaliteit. Wil je op de hoogte blijven van al mijn video’s, gezelligheid en gebabbel? Abonneer je dan op mijn kanaal!

https://youtu.be/HeZnbPIlzQM

Cadeautjes van Kim

DSC_0656

Cadeautjes van Bernadet

DSC_0660

Cadeautjes van Daphne

DSC_0661 DSC_0662Het pakketje wat ik ontving van Daphne was leuk ingepakt en ook de op de cadeautjes had ze d’r best gedaan. In het pakketje zaten een heerlijk gezichtsmaskertje – tijd om dat eens te gaan gebruiken -, een nagellakje van O.P.I. waar ik meteen verliefd op werd en een palette van W7! Zo’n palette wilde ik al superlang proberen, maar telkens kocht ik ze niet, dus ik ben hier echt superblij mee.

Lieve meiden, – nogmaals- onwijs bedankt voor de superleuke cadeautjes! Ik ben er echt zo ontzettend blij mee en natuurlijk dat ik jullie heb leren kennen. Jullie zijn toppers <3

Heb jij wel eens een kerstpakketje van vriendinnen gehad?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)