Disclaimer

De informatie op mijn blog is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op mijn blog worden ontleend. Hoewel Life of Joyce zorgvuldigheid belangrijk vindt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en ik daarbij gebruik maak van bronnen die ik betrouwbaar vind, kan ik niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Life of Joyce garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren, maar ik voer een dusdanig beheer uit, zodat eventuele verstoringen tot een minimum zijn beperkt. Life of Joyce wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website vriendelijk af.

Samenwerkingen met derden
Op Life of Joyce bevinden zich artikelen die ik door middel van een samenwerking met een bedrijf heb geschreven. Dit kan zijn in de vorm van een advertorial, review of een winactie. Daarnaast ontvang ik voor Life of Joyce producten waar ik een artikel over schrijf of krijg ik betaald voor het schrijven van een artikel. Indien dit het geval is, zal ik dit te allen tijde vermelden onderaan het artikel. Echter, de samenwerkingen beïnvloeden mijn mening niet en ik zal altijd eerlijk zijn naar mijn lezers toe.

Informatie gebruiken
Alle afbeeldingen en teksten op mijn blog heb ik zelf geschreven of gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan informatie op mijn blog te kopiëren, te downloaden of op andere manieren openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder eerst schriftelijke toestemming aan mij te vragen. Je mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Informatie van derden, producten en diensten
Op mijn blog staan links naar websites van derden. Life of Joyce aanvaardt geen aansprakelijkheid en heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites heb ik, voor zover mogelijk, beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit en/of volledigheid.

Affiliate linkjes 
Life of Joyce maakt soms gebruik van affiliate links in de vorm van banners of blogposts. Als jij via zo’n link iets aanschaft, ontvang ik hierover commissie. Deze commissie gebruik ik weer om mijn blog goed te laten draaien.

Wijzigingen
Life of Joyce heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Ik raad je dan ook aan om regelmatig te controleren of de via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, is gewijzigd.