5 outfits voor werk

Helleuuuuh. Zoals jullie misschien al weten, heb ik sinds kort een nieuwe bijbaan bij een juwelier. Het werk is superleuk, maar mijn kledingkast zal nog een beetje moeten veranderen. Ik mag bijvoorbeeld geen sneakers aan en ook geen spijkerstof. En laat mijn kast precies daarmee zijn gevuld.  Tijd om daar verandering in te brengen en jurkjes, rokjes en nette shirts en broeken aan te schaffen. Een geschikte winkel voor leuke kleding is Esprit! Ik struinde de website af en stelde 5 outfits samen die ik kan dragen naar mijn werk. Kijk je mee?

Outfit 1

5 outfits

Je zult zien dat een aantal items bij meerdere outfits terug zullen komen, omdat deze gewoon supermakkelijk te combineren zijn. Voor de eerste outfit heb ik gekozen voor een gestreept jurkje met stretch en een biker jack (want die droegen mijn collega’s ook). Ik maak de outfit af met enkellaarsjes met een zilveren hak, een hoed en tas.

Outfit 2

5 outfitsOutfit twee is ietsje kleurrijker. Ik werd opslag verliefd op deze camelkleurige kokerrok en enkellaarsjes. Die moest en zou ik combineren met elkaar! En dat heb ik dan ook gedaan met een witte blouse met blauwe stipjes en een zwarte tas. De zonnebril zal ik natuurlijk alleen buiten dragen, hihi.

Outfit 3

5 outfits

Outfit drie is lekker basic. Ik ging voor een nette broek die valt tot de enkels. Die combineerde ik met een geruite blouse – loveeeee geruite blousjes! – en zwarte enkellaarsjes. Het leren jasje kan ik dragen, maar ook zonder is de outfit ook heel erg tof.

Outfit 4

5 outfits

Een suède jurkje staat al een tijdje op mijn wishlist en toen ik deze grijsbruine zag, werd ik hebberig. Gecombineerd met een simpele haklaars en een jasje met dezelfde grijsbruine kleur en blauwe details is de outfit helemaal af.

Outfit 5

5 outfits

Deze outfit is een beetje out of my comfortzone, maar ik vind hem wel heel erg tof. Het rokje is makkelijk te combineren met zowel een zwarte als witte blouse. Ik koos voor een zwarte blouse met glitterdetails bij de hals en daaroverheen een wit colbert. De camelkleurige laarsjes vond ik echt heel tof bij deze outfit.

Gelukkig staat er op de website nog veel meer leuks om met elkaar te combineren en ik weet zeker dat ik binnenkort even een kijkje ga nemen.

Welke outfit zou jij dragen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)

xxx