Een paar weken geleden waren Daphne en Brittany hier blijven slapen en toen gingen we de volgende ochtend nog even wat fotootjes maken bij mij in de buurt. Het was een ontzettend mooie, zonnige dag, maar ondertussen vroor het wel behoorlijk. Toch waagden we ons eraan en gingen we alledrie zonder jas op de foto. Vandaag deel ik graag de leuke foto’s van die dag en de outfit met jullie!

     

Op de foto’s heb ik een nieuw rokje aan. Deze had ik toevallig de dag voordat deze foto’s werden gemaakt gescoord in de sale van Costes. Hij was nog maar €25! In eerste instantie stond ik te twijfelen of ik hem wel moest kopen, maar uiteindelijk hebben Daphne en Brittany me overgehaald. Dat is maar goed ook, want ik heb het rokje al ontzettend veel gedragen sindsdien. Hij is legergroen en gemaakt van een soort mix tussen velvet en denim. Beter kan ik het niet omschrijven. Aan de voorkant zitten er allemaal knoopjes. Wat ik echt top vind aan het rokje, is dat hij sluit met een ritsje aan de zijkant. Dat betekent dus ook dat de knoopjes aan de voorkant echt alleen voor de sier zijn en niet open kunnen gaan staan. Ideaal!

Ik combineerde het rokje met een strak, wit coltruitje, een stipjespanty en zwarte, lakleren enkellaarsjes (helaas waren er geen leuke foto’s waarop deze zichtbaar waren, dus jullie mogen zelf iets voor je proberen te zien). Ook besloot ik mijn baret op te zetten, aangezien ik dat echt te weinig doe. Het maakte de outfit ook wel echt af! Ik deed ook lekker wat sieraden om in laagjes en dat zorgde ook weer voor wat meer ‘body’ in de outfit. Al met al een geslaagde outfit! Behalve voor de temperatuur van dat moment, want ik had ijskoude benen, haha.

Opmerking: helaas gaat er tijdens het opslaan van mijn foto’s iets niet goed, waardoor de kwaliteit van de foto’s ineens heel erg verslechtert. Daardoor lijken ze wazig. De originele foto’s waren wel scherp (ook de foto’s die ik niet verkleind of iets bewerkt heb, zijn op mijn laptop nog scherp). Zodra ik dan dus opsla, gaat er iets mis. Ik probeer een oplossing te vinden, maar tot nu toe kan ik nog niks erover vinden. Tot die tijd: sorry voor de mindere kwaliteit foto’s. Ik baal er echt enorm van..

Rok Costes
Coltrui My Jewellery
Panty Hema
Baret My Jewellery
Armbanden Pandora
Kettinkjes My Jewellery

 Wat vind jij van deze outfit?