zwarte enkellaarsjesHoi allemaal. Er zijn twee beloftes die ik brak bij het kopen van deze schoenen: 1. ik zou niks meer kopen en 2. ik zou geen schoenen meer kopen. MISLUKT. Maar altijd wanneer je dat soort afspraken met jezelf maakt, loop je tegen het perfecte paar zwarte paar enkellaarsjes aan. Mooi onder een jeans of een jurkje. Met die insteek nam ik deze laarsjes mee. Bewonder je met me mee?

zwarte enkellaarsjeszwarte enkellaarsjesDe laarsjes zijn van Tamaris en ze zijn glanzend zwart. Aan de bovenkant sluiten ze netjes aan, wat ik het mooiste vind momenteel. Ze doen me denken aan Chelsea Booties.

zwarte enkellaarsjesZe zijn afgemaakt met een zilver gespje en een slangenleerpatroontje. Dat maakt de laarsjes net even anders en minder simpel. Leuk!

zwarte enkellaarsjesDe neus is rond en het gespje zie je ook van boven doorlopen. Hier heb ik ze gecombineerd met een lichte jeans, maar ze staan superchic onder een rok of jurkje. Daar kocht ik ze in eerste instantie ook voor. Ik had geen mooie schoenen voor bij mijn outfit op oma haar uitvaart en zonder echt te zoeken, liep ik deze tegen het lijf. Ik kreeg een leuke korting en ik was verkocht!

zwarte enkellaarsjes zwarte enkellaarsjes  Ja, ik ben echt onwijs blij met deze booties. Ze zitten lekker, staan chic en sluiten mooi aan. In het begin moest ik ze even inlopen, maar dat gaat steeds beter. Voor mij zijn dit de perfecte zwarte enkellaarsjes!

De schoenen zijn van Tamaris en te koop voor € 59,99. Ik scoorde ze met korting en betaalde slechts € 48. YAY <3

Heb jij je perfecte enkellaarsjes al gevonden?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)