EnkellaarsjesHoi allemaal. Het is weer zover: ik heb weer een nieuw paar schoenen erbij. Dit keer koos ik voor enkellaarsjes van Anna Field. De eindeloze zoektocht naar dit soort laarsjes is ein-de-lijk voorbij. Een mooie en betaalbare variant vinden is moeilijk, pff. Het heeft me jaren gekost. Maar Zalando did it, want daar spotte ik de perfecte laarsjes voor een superfijn prijsje! Kijken jullie mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

Enkellaarsjes anna fieldDSC_0081  DSC_0085EnkellaarsjesDe laarsjes zitten superlekker. In het begin moest ik ze even inlopen, maar nu ik ze vaker heb gedragen, lopen ze heerlijk. Ze zijn makkelijk te combineren en staan dus bij superveel outfits. De stof zit tussen leer en suède in, maar dan nep. Maar dat zie je niet, want ze zien er netjes uit. De vetertjes gaan nog wel eens los als ik te snel loop, maar dan knoop ik ze gewoon weer vast. Al met al ben ik echt echt echt onwijs blij met deze nieuwe aanwinsten. De zoektocht is voorbij, pfieuw.

De laarsjes zijn van Anna Field en ik bestelde ze bij Zalando voor 49,95 EUR. Je vindt ze hier.

Wat voor laarsjes draag jij graag?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)