Hello hello. Fashion is continu in beweging en dat betekent dat ik ook regelmatig probeer om met trends mee te gaan. De ene trend bevalt me beter dan de andere, maar soms heeft het even tijd nodig voor ik een trend begrijp. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd best veel fashion trends ben gaan waarderen en ook ben gaan toepassen, die ik eerst écht vreselijk vond. Vandaag deel ik zo’n lijstje!

Flared pants & jeans

Ik weet nog dat ik jaaaaaren terug een flared broek had van Vingino in een of andere bruine kleur (hoe verzin je het) en dat ik die op een gegeven moment het liefst in de vuilnisbak wilde gooien. Ik vond die trend echt verschrikkelijk. De flared broeken zijn inmiddels weer terug van weggeweest en in het begin dacht ik ‘nee, ik ga hier niet in mee’, maar inmiddels ben ik helemaal verliefd. Ik heb nu al één jeans en vier pants in mijn bezit en ik draag ze met ontzettend veel liefde.

Nike Air Max ’97

Dit is absoluut een model schoenen wat je haat of waar je van houdt. In het begin vond ik ze echt spuuglelijk en vroeg ik me af wat mensen in die schoenen zagen. Inmiddels ben ik helemaal weg van dit model en zou ik graag een paar aan mijn collectie toevoegen. Het model wat ik nu in mijn hoofd heb spoken, kosten helaas zo’n €190 euro. Maar ik snap de trend wel, want wat een gave schoenen!

Alles oversized

Oversized truien, oversized overhemden, oversized broeken. Noem maar op en het is ergens wel oversized te vinden. Die veel te grote trend vond ik in het begin maar niks. Ik voelde me net zo’n hobbezak en vond alles wat groot, groter, grootst was niet charmant of flatterend. Maar toch heb ik inmiddels wel meerdere shirts die wat ruimer vallen en ook truien. Ik steek ze gewoon een beetje in mijn broek en het ziet er meteen superleuk uit. Ja, deze trend kan ik inmiddels wel waarderen.

Petten & barets

Oké, ik geef toe dat deze trend niet zo moeilijk te begrijpen is. Maar in het begin moest ik wel heel erg wennen aan al die hoofddeksels bij iedereen. Het leek mij totaal niet handig om altijd zo’n ding op je hoofd te hebben. En houd je die bijvoorbeeld op als je ergens naar binnen gaat? Zoals je wel kunt begrijpen vind ik deze trend inmiddels heel erg leuk en handig. Regent het? Zet gewoon een sailor cap op je hoofd en je hebt er geen last meer van. Bovendien geeft het net dat beetje extra aan je outfit.

Faux fur jassen

Deze knuffelbare jassen vond ik in het begin ook niks. Ze zagen er ontzettend groot uit uit, waren toch helemaal niet warm en totaal niet handig met regen. Maar hoe vaker ik meiden zag rondlopen met zo’n fluffy jas, hoe verliefder ik werd. Inmiddels heb ik mijn eigen variant: een lichtroze van Pull&Bear die bovendien superdik is en dus ideaal is geweest voor afgelopen winter. Ja, de faux fur jassen hebben mijn hart gestolen.

Welke fashion trend ben jij gaan waarderen?