Hiii. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik met Irina in Haarlem was om foto’s te shooten van onze outfits en voor Instagram, maar vandaag deel ik hem eindelijk met je. Het is er eentje waarvan ik een halfjaar geleden niet had verwacht dat ik erin zou rond paraderen, maar ik ben er gek op geworden. Kijk je mee?

         

Bijna mijn complete outfit is van Costes. De flared broek kocht ik een hele tijd geleden. Ik paste hem per toeval, omdat ik er graag eentje wilde en verwachtte dat hij te lang ging zijn. Maar hij zat perfect en ik draag deze broek met zoveel liefde. Hij is comfortabel, maar toch ook netjes. Het shirtje eronder kocht ik laatst in de sale. Er zit een tijgerpatch en bloemen op de schouders, maar die zie je niet door het pied-de-poule (Daphne, bedankt dat ik die naam door jou ken!) jasje. Deze is wat oversized en heeft vier sierknopen erop zitten. Het is een heel net jasje, maar ik vind hem heel gaaf. Ik paste hem voor de grap en werd vervolgens verliefd.

Wat betreft accessoires had ik wat ringen en armbanden van Pandora om, trok ik mijn fluffy jas van Pull & Bear aan en droeg ik platformsneakers van Puma. De sailor cap scoorde ik stiekem vlak voor het maken van deze foto’s en die maakte de outfit echt helemaal compleet. Ik zie mezelf hier wel vaker mee lopen nog!

Fluffy jas – Pull & Bear
Pied-de-poule blazer – Costes
T-shirt – Costes
Flared Pants – Costes
Sailor Cap – H&M Divided
Sneakers – Puma

Wat vind jij van deze outfit?