Hii. Het is inmiddels alweer een heeeeule tijd geleden (lees: begin juni) dat ik met Irina in Leiden was en dat zij deze foto’s van mij maakte. Maar aangezien het kwik inmiddels weer iets is gedaald en ik deze outfit best uit de kast kan trekken, leek het me wel een geschikt moment om de outfit alsnog te laten zien. Kijk je gezellig mee?

        

De broek is een soort boyfriend/mom jeans en zit superstretchy en comfy. De rode en witte streep aan de zijkanten geven de broek net een beetje meer pit. Hij valt cropped, waardoor het ook een fijne broek is om te dragen als het een graadje of 22 is. Ik draag niet vaak dit soort broeken, maar dit is wel een favorietje. Hij komt van een winkeltje in Leiden, maar ik weet de naam daarvan niet meer helaas.

Het shirtje met ‘honey’ komt van de WE. Je ziet dit soort gekleurde shirtjes met teksten erop steeds vaker. Bovendien zie je ook veel de combinatie van roze met rood en ik vind het stiekem wel heel erg leuk! Het shirtje is verder vrij simpel en zit gewoon heel erg comfortabel. De sneakers zijn gewoon van Adidas en passen vrijwel bij elke outfit.

Broek onbekend
T-shirt WE Fashion
Sneakers Adidas Superstars

Sieraden Pandora
Horloge Daniel Wellington

Wat vind jij van deze outfit?