DSC_0199

Hoi allemaal. Ik vond dat het wel weer eens tijd was voor nieuwe schoenen. Ik werk nu ongeveer twee maanden bij de juwelier en als ik sneakers aan zou doen, moeten het nette sneakers zijn. Het liefst met glans en glitter. En omdat ik dus het allerliefst sneakers draag, begon de zoektocht al vrij snel. Vorige week was het eindelijk zover, ik bestelde de schoenen die ik al een tijdje op het oog had. Deze blauwe sneakers van Tamaris met veeeeeel glitters en glans. Kijk je mee?

DSC_0193 DSC_0195DSC_0201

Zoals wel duidelijk te zien is, zijn de sneakers blauw met veel glitters en een beetje een zilveren glans. De schoenen van Tamaris vind ik over het algemeen altijd heel erg mooi en zitten comfortabel. Toen ik deze schoenen zag bij Zalando, was ik meteen verliefd. En als het goed is, zijn deze schoenen ook helemaal leuk glitterig en netjes voor naar werk.

DSC_0202 DSC_0212 DSC_0215

Zo zien de schoenen eruit als ik ze aanheb. Ze glitteren en glanzen nog steeds lekker opvallend en de schoenen zitten ook heel comfortabel. Ze zouden zowel bij een (spijker)broek als een rokje of jurkje heel erg leuk kunnen staan. Ik kan niet wachten om er leuke outfits voor naar werk mee te maken!

Ik bestelde de schoenen bij Zalando. Daar kosten ze € 59,95.

Wat vind jij van deze sneakers?

liefs Joyce