Hooooi. Met de fijne weersvooruitzichten en de zomer op komst, wordt het ook weer tijd om de voetjes te laten zien. Zelf draag ik in de zomer vaak dunne sneakers, slippertjes of sandaaltjes. Nu had ik nog maar één paar sandaaltjes in mijn bezit, dus toen ik met Brittany en Cherine de Van Haren inliep een tijdje geleden, ging ik al snel met een paar mooie sandaaltjes naar buiten. Vandaag laat ik ze aan je zien!

dsc_0363

Ik scoorde zwarte sandaaltjes. Ik had al een tijdje een bepaald model in mijn hoofd (bandje aan de voorkant over de voet en bandje rond de enkel) en dan het liefst ook in het zwart. Deze kwamen ontzettend goed in de buurt van wat ik zocht, maar hadden zelfs net dat beetje extra. Ik ging ze voor de grap even passen, maar werd uiteindelijk verliefd.

dsc_0371

Er zitten superveel details op de sandaaltjes, maar alles past bij elkaar. Aan de voorkant zit een bandje over je voet heen en daaraan vast zit een touwtje.

dsc_0382 dsc_0373

Dat touwtje zit weer vast door allerlei bandjes die rondom je enkel gaan. Bovenaan het sandaaltje komen de uiteindes bij elkaar en vormen een superschattig strikje. Bovendien zijn de touwtjes afgewerkt met zilveren details aan het einde, wat ervoor zorgt dat ze er én heel mooi uitzien én niet kunnen gaan rafelen.

dsc_0378

Door de drie bandjes bij je enkel zit de achterkant een stuk hoger dan veel sandaaltjes. Deze achterkant zit dicht met een ritsje, waardoor je makkelijk in de schoen kunt komen. Het is even wennen bij je hielen en de eerste keer dat ik ze droeg, ging ik een stuk lopen. Dat vonden ze niet zo fijn en daardoor had ik twee blaren op mijn hielen. Gelukkig had ik ze daardoor wel goed ingelopen, dus daarna heb ik er geen last meer van gehad.

dsc_0386

Ik vind deze sandaaltjes echt geweldig. Ze staan ontzettend leuk onder een casual outfit met bijvoorbeeld  (korte) jeans en een t-shirt, maar juist ook weer heel netjes onder een jurkje of rokje. Bovendien zitten ze – nu ik ze heb uitgelopen – ook heel erg lekker. Het touwtje vind ik een superleuk detail en het is gewoon nog beter dan waar ik in eerste instantie naar zocht. Ze zijn speels, netjes en casual tegelijkertijd. Het perfecte, alledaagse sandaaltje voor de zomer! Het enige nadeel: in het begin geven de touwtjes een beetje af, maar ook dat is gelukkig niet meer na een paar keer dragen.

dsc_0385

Zoals ik in de intro al zei, komen deze sandaaltjes dus bij Van Haren vandaan. Dat zie ik er zelf niet vanaf, want ze zijn heel netjes afgewerkt, zitten goed en staan mooi. En dat voor maar € 22,90! Ik vind dat een hele goede prijs voor zulke mooie sandaaltjes.

Heb jij sandaaltjes?

liefs Joyce