All Stars. Ik draag ze altijd met veel liefde. Ik heb mijn blauwe All Stars al flink wat jaren en ze zijn behoorlijk doorgedragen. Ze zijn smerig en lekker beschadigd. Maar ondanks hun trouwe ‘dienst’, was het wel weer tijd om een nieuw blauw paar aan te schaffen. Ze stonden gewoon ontzettend slordig onder verschillende outfits. Maar omdat blauw toch wel makkelijk te combineren is, besloot ik gewoon een nieuw paar te nemen en de oude als reserve te bewaren. Kijk je mee naar mijn nieuwe All Stars? 

Eerst even een duidelijke vergelijking. Links zie je mijn oude paar (van 5 jaar oud, als het niet meer is) en rechts mijn gloednieuwe paar. Allereerst wil ik even zeggen dat mijn oude ontzettend dof zijn geworden. De kleur is niet meer blauw, maar grauw. De blauwe kleur van het nieuwe paar spat er echt vanaf. Ten tweede; ik zie nu pas écht hoe smerig ze zijn, haha. Ze zijn gevormd naar mijn voeten en de binnenkant is helemaal versleten. Ja, het was echt tijd voor een nieuw paar.

Nu moet ik een dingetje toegeven. Mijn nieuwe paar is wel heeel erg schoon, haha. Ik vind ze persoonlijk het mooist als je ziet dat ze gedragen zijn, maar niet te veel. Ik heb maat 37,5. Wat nog wel komisch is, want mijn normale schoenmaat is 38-39. All Stars vind ik passen bij een sportieve outfit, maar staan ook heel erg leuk onder een wat nettere outfit. Ik draag ze echt graag, ook mijn witte paar.

Ze zitten heel erg lekker en ze staan gewoon heel erg leuk. Het wordt tijd dat ik ze ga dragen, want dan krijgen ze wat ‘sporen’. Willen jullie nog een outfitpost met deze schoenen als aandachtspunt zien? Laat het weten in de reacties!

Ik heb mijn paar via de vriendin van mijn moeder gekregen. Zij was naar Amerika geweest, dus ze hebben mij nu ongeveer 35 euro gekost (mijn moeder nam ook een nieuw paar en daarom kregen we korting). Hier kun je ze bij verschillende winkels krijgen voor 69,99 EUR.

Heb jij ook Converse All Stars?

Liefs Joyce ♥