Hooooi. Hoewel het officieel herfst is, heb ik stiekem toch de nazomer wel een beetje in mijn bol. Alweer een tijdje geleden maakte ik outfitfoto’s met Irina, maar ik heb de outfit nooit meer gedeeld. Hij is wat aan de zomerse kant, maar dit weekend wordt het als het goed is weer wat beter weer! Daarom kan ik het toch niet laten om deze outfit nog met jullie te delen. Kijk je mee?

img_2483 img_2486 img_2480

Jurkje: markt Italië | Schoenen: Toms | Horloge: Daniel Wellington

De outfit is eigenlijk heel erg simpel. Ik draag hier enkel een off-shoulderjurkje. Deze kocht ik tijdens mijn vakantie in Italië en het is een denimstofje. Zoiets had ik in Nederland ook al een paar keer voorbij zien komen, maar daar waren ze steeds rond de 30 euro en dat vond ik toch wel wat te duur. Deze scoorde ik voor slechts 15 euro!

img_2508 img_2498

Ik combineerde de outfit met mijn Toms. Deze zitten supercomfortabel en staan lekker casual onder het jurkje. Ik vind het sowieso hele fijne schoenen voor het einde van de zomer en het begin van de herfst. Heel warm zijn ze niet, maar op de warmere herfstdagen is dat juist ook wel lekker.

Tijdens het maken van de outfitfoto’s droeg ik nog mijn enkelbandje die ook uit Italië kwam. Helaas ging deze kort daarna kapot, maar gelukkig was hij niet zo duur. Wat betreft oorbellen had ik mijn rosekleurige oorbelletjes weer eens erbij gepakt. In mijn eerste gaatje zit een staafje met kettinkje en in mijn tweede gaatje een simpel sterretje. Voor de oplettenden: ik had inderdaad drie gaatjes een tijdje terug, maar door een intense ontsteking heb ik deze helaas dicht moeten laten groeien. Misschien dat ik het binnenkort nog eens probeer.

img_2479 img_2491

Al met al een simpele, maar toch leuke outfit. Of ik hem dit weekend met het temperaturen rond de 20 graden aan zou kunnen, dat weet ik niet helemaal zeker, maar ach. Mijn overige sieraden die je op de laatste foto nog een beetje kunt zien, komen van Pandora en zijn gelijk aan de sieraden in deze outfitpost. Het wordt nu in elk geval weer een jaartje wachten voor ik dit leuke jurkje weer uit de kast kan trekken, maar dat doe ik vast met veel plezier volgend jaar!

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce