Hoi allemaal. Afgelopen weekend was het natuurlijk superlekker weer. Spontaan besloten Jorn en ik een stukje te gaan fietsen in de hoop nog een tulpenveld te vinden. Dat geluk hadden we! Hoewel het einde van het tulpenseizoen alweer naderde, vonden we toch nog een mooi gekleurd en vol veld. Mijn outfit was niet heel spectaculair, maar ik had wel wat nieuwe items aan. Vandaag deel ik hem dan ook graag met jullie!

           

Ik fiets normaal vrijwel nooit en zeker geen lange stukken, maar toen Jorn het goed vond om op zoek te gaan naar een tulpenveld en hij wel wat plekken wist, moest ik wel een camera ophalen thuis. Ik besloot te gaan voor mijn Nikon D3200 met 50mm lens en ik ben zo blij met de foto’s. Het was overigens op veel (voormalig) tulpenvelden al helemaal kaal, maar deze velden waren nog volledig gekleurd. Bovendien allemaal hele gezellige kleuren! Maar voor nog betere en meer plekken, had ik beter twee weken eerder kunnen zoeken. Maar ach, het is zo ook goed gekomen.

De outfit die ik droeg, is vrij simpel (ik heb hier zelfs geen make-up op mijn gezicht, haha!). Het shirtje is gewoon een basic van H&M en heb ik al een tijdje. De broek, schoenen en het tasje zijn allemaal nieuw. De ‘paperbag’ broek scoorde ik vorige week vrijdag bij Mango en zit echt goddelijk. De schoentjes bestelde ik bij Zalando en waren wat onhandig in het veld, maar maakten de outfit net even wat minder standaard. Het tasje is van Michael Kors en hadden Jorn zijn ouders meegenomen uit Amerika voor mij! Mijn eerste echte ‘designer bag’ als mijn eerste-salaris-cadeautje. Ik wilde er al jaren eentje en nu heb ik er dan ook eentje!

T-shirt H&M
Paperbag broek Mango
Sandaaltjes Aldo
Horloge Daniel Wellington
Tas Michael Kors
Zonnebril Ray Ban

Wat vind jij van deze outfit?