Hiii. Het is inmiddels alweer ruim twee weken geleden dat Jorn en ik een weekendje in Brugge waren. Dat weekend moest Jorn ontzettend veel foto’s van me maken, zodat ik lekker veel outfit-artikelen kon gaan posten. Vandaag is het eindelijk tijd voor de eerste outfit: de outfit die ik op onze eerste dag aan had. Comfy, maar toch leuk. Kijk je mee?

         

Ik wilde het hele weekend gaan voor outfits die comfortabel zaten, maar die ook leuk genoeg waren voor outfitfoto’s. Daarbij wilde ik ook dat ik niet te veel ging herhalen, dus de items moesten zo goed als ‘nieuw’ zijn op mijn blog. Dat werd uiteindelijk toch wel iets lastiger, maar ach. Het gaat om de foto’s en die zijn leuk geworden!

Ik koos ervoor om mijn rode shirtje met ‘peachy’ van Costes aan te trekken bij een suuuuupercomfortabele broek van Only. Het is een soort pantalon qua vorm, maar meer een joggingbroek qua stof. Zit superlekker en staat met een blouse ook netjes. In deze outfit is hij wat meer casual door het t-shirtje en de Adidas Superstar sneakers eronder. Ik droeg overigens wel een jasje, maar die vloekte zó erg, haha. De tas is van Longchamp en is van mijn oma geweest. Die betekent dus veel voor me, maar is daarbij ook nog heel handig. Er past superveel in en hij kan goed dicht. Ik zeg: geslaagde, comfortabele outfit.

T-Shirt Costes
Broek Only
Sneakers Adidas
Tas Longchamp
Zonnebril Ray Ban
Armbanden & ringen Pandora
Horloge Daniel Wellington

Wat vind jij van deze outfit?