Hii. Ik heb een nieuwe favoriete rok: een witte rok met stipjes. Hoewel hij me ontzettend veel Spaanse vibes geeft, heb ik hem toch echt alleen in Italië en Nederland gedragen, haha. Elke keer vind ik het weer een uitdaging om een leuke top erboven te vinden. Laatst probeerde ik mijn ‘honey‘ top van WE en dat vond ik echt heel erg leuk. Vandaag meer foto’s!

        

De rok is van H&M en wist ik een hele tijd geleden – na er lang op te hebben geaasd en heb vaak te zijn misgelopen – met korting via de website te scoren. Vlak voor mijn vakantie kwam hij binnen (nadat ik een andere maat had moeten bestellen) en sindsdien ben ik verliefd. De rok zit superlekker, heeft een heel erg vrolijk model, Spaans overslagmodel en is ook nog eens heel erg leuk naar mijn werk. Voordeel is ook: hij is zomers en luchtig, maar schijnt niet door. Top!

Eerst combineerde ik hem vaak met zwarte tops, daarna probeerde ik eens een groen blousje zonder mouwtjes, maar ik wilde toch net even wat anders voor de foto’s. Ik probeerde mijn shirtje van WE en twijfelde eerst even. Nadat ik Irina om goedkeuring had gevraagd (mijn fotograaf van de dag), besloot ik deze outfit toch gewoon lekker aan te houden. Hoe langer ik hem aan had, hoe verliefder ik werd. Het witte compenseert het felle roze van het shirtje en dat vind ik juist heel erg leuk. Ik heb meteen nog een ander shirt in mijn kast gevonden waar ik deze rok nog eens mee wil combineren (als we ooit nog een lekkere, warme nazomer krijgen). De sandaaltjes uit Italië en tas van Michael Kors maakten deze outfit af. Als het weer mee zou zitten, had ik dit nog veel vaker aangetrokken.

Rok – H&M
T-shirt – WE Fashion

Sandalen – winkel in Italië
Tas – Michael Kors
Horloge – Daniel Wellington
Sieraden – Pandora
Zonnebril – RayBan
Telefoonhoesje – iDeal of Sweden

Wat vind jij van deze outfit?