Het is inmiddels alweer lang geleden dat Jorn en ik een weekendje naar Brugge waren, maar er was nog één outfit van dat weekend die ik nog niet met jullie heb gedeeld. Toen de foto’s gemaakt werden, was het officieel nog zomer, maar die dag was het wat frisser. Nu is het toch echt herfst en is de outfit perfect voor deze tijd van het jaar! Kijk je mee?

      

Eigenlijk was dit een spontane outfit, want de trui had ik de dag ervoor gekocht bij een superleuke conceptstore (volgens mij heet het Jüttu en het zit sowieso ook in Antwerpen). Hij is donkergroen met groene, donkerroze en lichtroze strepen. Op die strepen zitten ook nog glitters verwerkt, wat een superleuk effect geeft! Bovendien heeft de trui van die gepofte mouwtjes en is het geen extreem dikke stof.

De broek die ik draag is van het eigen merk van Urban Outfitters (BDG geloof ik) en het is een cropped flare model met aan de onderkant een destroyed effect. Het is dat hij nu wat koude enkels geeft, maar het is echt één van mijn favoriete broeken, omdat hij supercomfortabel zit! Er zit stretch in, maar loopt niet uit en hij sluit wat hoger dan ik gewend ben (meer high waist in plaats van mid waist). Ik weet niet meer precies wanneer ik hem kocht, maar het is wel alweer eventjes geleden. De sneakers zijn van Adidas en dat waren de enige schoenen die ik mee had dat weekend. Gelukkig staan ze leuk bij de outfit! Het maakt het ‘donkere’ geheel weer wat frisser.

Trui Jüttu conceptstore
Jeans Urban Outfitters
Sneakers Adidas
Armbanden Pandora
Ringen Pandora
Horloge Daniel Wellington

Wat vind jij van deze outfit?