Oops, I did it again. En dan heb ik het niet over het liedje, maar over het bemachtigen van een nieuw paar schoenen. Ik kan er gewoon nooit genoeg van krijgen. Toen ik laatst met mama gingen winkelen voor mijn verjaardagsoutfit, zag ik ze ineens helemaal voor me: witte sneakers. In Den Haag liepen we ze allebei mis (mama wilde ze ook), maar een dag later scoorden we ze alsnog in Hoofddorp. Kaching! Vandaag laat ik ze zien.

dsc_0846

Toen ik eenmaal mijn verjaardagsoutfit bij elkaar had gescoord, wist ik gewoon dat ik witte sneakers wilde hebben, maar de vraag was: welke? De witte sneakers die ik uiteindelijk kocht zijn van Adidas. Het zijn de Adidas Superstars en ze zijn van top tot teen wit. Ik had al eens een wit paar met zwarte strepen gekocht en dat paar heb ik met veel liefde gedragen (en draag ik nog steeds met liefde). Maar ik merkte toch dat ze er slecht uit begonnen te zien.

dsc_0856

Ik heb nog een avondje getwijfeld welke sneakers ik wilde. In Den Haag was ik toch niet geslaagd, dus de zoektocht ging verder op internet. Maar deze sneakers bleven spoken: in Den Haag zagen we ze met korting, maar waren ze niet meer op voorraad in mijn maat. Ik besloot het een dag later te proberen in Hoofddorp, waar ze gelukkig wél twee paar in dezelfde maat hadden! Mama en ik gelukkig met onze sneakers, haha.

dsc_0860

Veel kan ik niet zeggen over deze schoenen, maar alleen dat ze goddelijk lopen en supermakkelijk te combineren zijn. Ik kocht ze deze keer in een maatje 38 2/3, terwijl ik de vorige keer 39 had. Deze zitten eigenlijk nog net iets beter dan m’n andere paar, maar dat maakt verder niks uit. Ze zien er overigens al een beetje vies uit, want deze blonde doos wilde ze aan voor outfitfoto’s en ging vervolgens door de modder lopen (het maken van de foto’s is overigens ook nog mislukt).

De beste tip die ik je kan geven: kijk ook vooral even bij de junior-lijn van Adidas. De maten voor kids gaan namelijk tot en met 40, dus als je daaronder zit, kun je deze schoenen voor veel goedkoper krijgen. Damesschoenen zijn 100 euro, maar kidsschoenen ‘slechts’ € 70. Ik had deze keer nog geluk dat ze in de aanbieding waren, dus ik scoorde ze voor maar € 50 bij Foot Locker in de winkel. Toen was de keuze voor witte sneakers snel gemaakt! Ik ben nog elke dag blij ermee. Laat het voorjaar maar komen, want mijn sneakers en ik zijn er klaar voor!

Heb jij witte sneakers?

liefs Joyce